Andesteg og Den Grusomme Færgemand: Mad og Musik på Thyregod Kro

Thyregod Kro er for alvor kommet op i de store omdrejninger, efter at man har åbnet køkkenet med chefkok Henning Christensen i spidsen. Fredag aften serveres der andesteg a la Mortensaften, og denne traditionelle spise bliver så krydret op med en gang fed musik fra Johnny Madsen Jam.  

Af Jim Hoff - jimhoff@voreslokalavis.dk  

THYREGOD: Søndag 1. oktober åbnede Thyregod Kro for servering af god dansk kromad fra køkkenet, og det blev en stor succes med en ordrebog, der var totalt pakket fra klokken 12.00 til fyraften. 

Sidenhen har køkkenchef Henning Christensen lanceret flere fine tiltag, og fredag den 10. november er der igen gang i den på kroen.  

Andesteg og Johnny Madsen – What's not to like 

Her serveres der i anledning af Mortensaften “andesteg med hele svineriet”, som det hedder på kroens hjemmeside. En klassisk mortensaftenmenu … med risalamande, og Henning Christensen kan fortælle, at der er meget tæt på at være booket hel top.  
- Vi serverer en klassisk andesteg med rødkål/svesker, andesauce og naturligvis topper vi det hele med en god gang risalamande. Men det stopper ikke her. I anledning af den store aften, har vi simpelthen hyret et fedt band, til at komme og spille for gæsterne fra klokken 21.00. Og det er fra en ganske høj hylde, for der er nemlig tale om selveste Johnny Madsen Jam, der jo er landskendt for at ramme Johnny Madsens musik spot on. De kommer og spiller op til fest, og det ser vi rigtig meget frem til, fortæller Henning – ikke uden begejstring i stemmen.  

Køkkenchefen på¨Thyregod Kro er klar med klassisk andesteg og risalamande fredag aften den 10. november, også bedre kendt som Mortensaften. Foto: Jim Hoff

Første gang med mad & musik 

Det er første gang, at Thyregod Kro afholder en event af denne her type med mad og musik – men som vi tidligere har skrevet her i avisen, så er det kromand Nijazi Depcas hensigt, at kroen kommer til at præsentere flere forskellige slags events for gæsterne fremover.  

- Når vi præsenterer musikere og bands for vores gæster, er det bestemt hensigten, at det skal være store, anerkendte bands/musikere. Og her rammer Johnny Madsen Jam jo bare plet, konstaterer Henning Christensen.  

Og mon ikke vi kommer til at høre sangen om Den Grusomme Færgemand, Johnny The Blues, Griseriet på Bounty og Udenfor Sæsonen, når Johnny Madsen Jam folder sig ud på scenen? 

Det er muligt at bestille bord frem til 9. november klokken 16.00, skal vi hilse at sige fra køkkenchefen.