Johnny DJ Noise sørger for den rigtige stemning til Black Friday

Vi kender ham fra håndboldklubbens hjemmekampe i Ikærhallen, hvor han med sin musik sørger for at skabe en fed stemning i hallen. Johnny DJ Noise er navnet, og ham kan vi møde til Black Friday, hvor han spiller musik på Torvet. Og mon ikke der kommer lidt julestemning indover? 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

MUSIK: Når Black Friday rammer Give den 24. november, sker det naturligvis med en masse festivitas og liv i gaden. Et af tiltagene står Johnny DJ Noise for, idet han står på Torvet med sit mobile diskotek fra klokken 19.30 til 22.00.  

- Jeg er klar med mit helt eget lydsetup, som jeg har på en trailer. Det er første gang, jeg skal ud med det nye setup, for jeg har lige købt det. Jeg har selvfølgelig en pavillon med, så jeg kan stå i læ, hvis det skulle regne hen over aftenen, fortæller Johnny, der glæder sig til at skulle ud at spille igen. 

Tilbage igen efter blodprop i 2022 

For det er ingen selvfølge, at han nu er “back in business” med sit DJ-job. I september 2022 blev han ramt af en blodprop og har kæmpet en hård og sej kamp for at komme tilbage igen. Nu er han i gang igen, den gode stemningssætter, og han har da også været ude på nogle spillejobs, selvom han også har prioriteret en stille og rolig opstart. 

- Det er bare så godt at komme i gang igen. Jeg har spillet til et par private fester, været ude på en efterskole og spille i 7 timer og var mega træt bagefter. Men nu hvor jeg pr. 1. oktober er blevet tilkendt min førtidspension, har jeg tid til at hvile godt ud mellem jobsene, og det kan jeg mærke er en kæmpestor lettelse for mig. Nu kan jeg få skuldrene ned i forhold til ikke at skulle stå til rådighed for arbejdsmarkedet samtidig med, at jeg stadig skal passe meget på mig selv, siger Johnny.  

Fra Champions League til Shu-Bi-Dua 

Det er meningen, at han stille og roligt vil trappe op med sine DJ-jobs, for det at spille til forskellige begivenheder er simpelthen gået i blodet på den 52-årige sjællænder. 

-Jeg har spillet fast til Give HKs hjemmekampe i 5-6 år, og jeg har i tre år spillet til Midtjylland/Ikasts hjemmekampe - også når der stod champions Leaguekampe på programmet. Jeg har varmet op til en række større bands, som for eksempel Shu-Bi-Dua, og jeg synes bare at det er sjovt at være med til at skabe en god stemning med min musik, fortæller Johnny, der lyder efternavnet Christensen og som bor i Thyregod.  

Han vil til Black Friday spille en del julemusik, og han tager gerne imod opfordringer fra publikum. Og på den konto skal der herfra da lyde et stort ønske om at høre Elvis Presleys fænomenale udgave af “Blue Christmas”.  

 

Johnny DJ Noise er klar til at fyre den af på Torvet med god, hyggelig musik til Black Friday. Foto: Jim Hoff