Kælder-vin rykker til Filskov - på tysk manér!

Tirsdag den 5.marts rykker Johnny Mortensen fra Kælder-vin i Give teltpælene vestpå med sit vinshow. Han har allieret sig med winemaker Jochen Neher og Mette Nicolaisen fra Viadukthallen - og denne skarpe trio står klar til at levere en rigtig god aften. 

Af Jim Hoff - jimhoff@voreslokalavis.dk 

FILSKOV: Halbestyrer Mette Nicolaisen er altid frisk på at levere en fri aktivitet for borgerne i Filskov, og derfor tøvede hun da heller ikke med at sige ja tak, da Johnny Mortensen og hans makker i Filskov, Mads Søgaard, kom med et ‘velsmagende forslag’. 

- Jeg har besøg af winemaker Jochen Neher fra Weingut Mohr i Tyskland i 3 dage, og så tænkte vi, at vi skulle tilbyde en aften med mad og vin her i Viadukthallen. Vi ved, du er hamrende god til at lave med, så vi tænker en lækker wienerschnitzel med det hele, for nu at blive i det tyske. Jeg tager en masse gode vine med til maden - og så skal vi derefter nyde Jochens fantastiske foredrag, lød forslaget fra Johnny og Mads. 

Og den var Mette helt med på - naturligvis 

Oplev anerkendt tysk winemaker live

Det er første gang, at Johnny og Mette samarbejder om en event, mens han har lavet en del ting sammen med Mads tidligere. 

Jochen Neher er en anerkendt winemaker, som tidligere har gæstet Kælder-vin og øst ud af sin store viden om vinproduktion. En virkelig entusiast og connaisseur indenfor branchen. 

- Jochen fortæller i sit foredrag om sin egen rejse med vin, han kommer med en masse spændende oplysninger og fakta om vin og vin produktion - og krydrer det hele med fine anekdoter og små sjove og skæve historier, fortæller Johnny. 

Han donerer 10 procent af indgangsbilletten til det nye halprojekt i Filskov, som i disse måneder er ved at finde sine ben og udseende. 

 

Jochen Mohr er en anerkendt tysk winemaker, og han besøger Viadukthallen tirsdag den 5. marts. Privatfoto

Handler om at skabe liv i hallen

For Mette Nicolaisen er det oplagt at gå ind i denne her sags events. 

- Jeg er jo ansat til at sørge for at der bliver skabt en masse aktiviteter her i hallen. Det handler om at finde gode tiltag for borgere i alle aldre, så vi har lige haft en hoppe-hoppe-event for børnene, vi arver fællesspisninger og der er arrangementer for de lidt ældre. Som sagt så handler det om at skabe liv her i hallen, pointerer Mette.  

Tilmelding til den “tyske mad- og vinaften” kan foregå direkte til Mette eller via mail på info@viadukthallen.dk. Man kan også tilmelde sig hos Johnny Mortensen vis hans mail info@kaelder-vin.dk 

-Vi håber da på fin opbakning til dette lille fine samarbejde på tværs af bygrænserne. Der er lagt op til en rigtig hyggelig og god aften her i Viadukthallens store mødelokale, lyder det fra trioen.  

 

 Johnny Mortensen, Kælder-vin, Mette Nicolaisen fra Viadukthallen og Mads Søgaard er trioen bag Winemakers Dinner med Jochen Neher. Foto: Jim Hoff