Karinas værksted er klar til julen – er du?

Karina Jakobsen åbner igen i år sit (jule)værksted på Ryttervangen i en række weekender op til jul. Her kan man købe en masse dekorative elementer til at gøre julen endnu mere festlig – og så har hun en ‘vild’ nyhed. 

Af Jim Hoff- jimhoff@voreslokalavis.dk  

JUL I GIVE: I weekenden 18.-19. november åbnede Karina Jakobsen for sit kreative værksted på Ryttervangen 27 i Give, hvor hun har sit helt eget værksted ved siden af sin mands firma, Turbomotor.  

Det er 4. sæson, at Karina er i gang med sit værksted, hvor det handler om salg af kreative produkter, hvor temaet er blomster, dekorationer, patchwork og strik.  

- Nu hvor julen er på vej, holder jeg åbent i fire weekender op til jul. Det er hver lørdag og søndag fra klokken 10.00 til 14.00, og det startede i weekenden den 18.-19. november, og kører så de næste 3 weekender frem til og med den 16.-17.12, fortæller Karina.  

Nyt: Vildtkroge 

Det handler om salg af juledekorationer og kreativt tilbehør til julehyggen generelt. Og i år lancerer Karina en spændende nyhed.  
-Jeg har fået lavet nogle vildtkroge, som jeg selv synes er vildt dekorative, og som man sagtens kan have hængende. Min mand René og en dygtig håndværker har fabrikeret de her vildtkroge, og dem kan man også købe i mit værksted. Der kan hænge både fasaner og råvildt på krogene, så de er meget funktionelle, fortæller Karina. 

Oppe på loftet over værkstedet har Karina etableret et udslag af de varer, der har hobet sig op gennem de sidste par år.  
- Nu skal der bare ryddes op og sælges ud, så her er priserne meget lave, siger Karina. 

Man kan naturligvis bestille juledekorationer, adventskranse - og julelysdekorationer hos Karina, og hvid man vil se mere til Karinas kreationer, kan man besøge hendes Facebookside HER