Mønsterbryder klar med sit stærke foredrag på hjemmebanen i Vonge

Torsdag den 7. marts kan folk i Vonge og omegn se frem til en helt speciel intens og hjertegribende oplevelse, når Frank Bondo, der er koordinator i socialpsykiatrien på et værested i Tørring, hudløst ærligt åbner døren til både sindets mørkekammer og livets største gaver. Foredraget har titlen Frank Bondo, mønsterbryder.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk   

VONGE: Et liv med svigt, lavt selvværd, en vej ud i tung kriminalitet og afhængighed af stoffer. Et liv hvor du er nede at kysse bunden flere gange, og hvor du lever med en indædt tvivl om, du overhovedet er berettiget til at være her på jorden.  

Det er denne ekstremt svære øvelse Frank Bondo gennemlever, når han leverer sit foredrag – og at han formår at lukke og slukke denne benhårde fortælling med at tænde lys og smil blandt tilhørerne er intet mindre end beundringsværdigt. 

- Jeg fortæller om det at være fanget i en negativ social arv, uhensigtsmæssigt adfærdsmønster og det at træffe de forkerte valg. Jeg fortæller om en svær ungdomstid med at miste tillid og relationer, samt om det at blive marginaliseret fra det øvrige samfund, fortæller Frank om sit foredrag. 

Fra mørket ud i lyset

Han tager tilhørerne med ind i en ellers lukket verden og fortæller om, hvordan det er at sidde i fængsel, det at miste drømme og håb.  

- Men jeg fortæller også om, hvilken hjælp og støtte jeg fik, og hvordan jeg har arbejdet med mig selv for at finde vejen til det liv som jeg lever i dag ”Der er håb, og der er altid en vej”, lyder den fine pointe fra Frank.

Du kan læse en artikel om Frank Bondos foredrag HER

Foredraget finder sted i Vonge Kollemorten Hallen torsdag den 7. kl. 19:30, og der kan købes øl, vand, vin og kaffe. Det er Øster Nykirke IFs sponsor- og eventafdeling, der står som arrangør af foredraget. 

Billetter til foredraget købes på HER