RealMæglerne holder fast i traditionerne: Hygge, varme & hammerslag

RealMæglerne ved Maiken Nørtoft holder traditionen i hævd. Selvfølgelig er der både gløgg, godter og hygge i butikken på Vestergade 2, når byen byder velkommen til Black Friday.  

Af Jim Hoff - jimhoff@voresloklavis.dk

VESTERGADE: Med den centrale beliggenhed er RealMæglerne næsten ikke til at komme udenom - også når vi taler om den traditionelle Black Fridayaften i Give midtby.  

 - Selvfølgelig er vi med igen, og selvfølgelig holder vi åbent fredag aften til Black Friday. Det er jo en fast tradition, at vi er en slags hygge/jule-varmestue for de folk, der går rundt i gaderne til Black Friday. Hos os kan de komme ind og få lidt gløgg, godter og eventuelt en lille skarp til de, der har ekstra svært ved at holde varmen, fortæller Maiken Nørtoft. 

Hammerslag? Selvfølgelig da 

Alle er velkomne, og for nogen er det måske en lille befrielse lige at give dankortet en lille pause og at hvile handelstalenterne lidt. 

Vanen tro lancerer Maiken Nørtoft og hendes team altid en konkurrence. Og som mange tidligere år, så er der selvfølgelig tale om en hammerslagskonkurrence, hvor Maiken og hendes team har fundet et dejligt hus et sted i Danmark, som man skal gætte salgsprisen på.  

Vind billetter til ”Sportens prisuddeling – Sport 2023” og gavekort til Kroen 

Årets attraktive præmier er bl.a. et gavekort til spisning hos Lindberg Dining Diagonalkroen og to billetter til ”Sportens Prisuddeling – Sport 2023” i Boxen i Herning den 6. januar.  

Boligmarkedet 

Nu er det vel næppe den store overraskelse, at Maiken Nørtoft som altid ser positivt på boligmarkedet. Dog har der det seneste års tid været lidt længere mellem handlerne, og det har været svært for køberne at få godkendelse i bankerne på grund af højere renter og høj inflation.  

Men i skrivende stund ser Maiken et klart lys for enden af tunnelen 

- Vi har vi ligget vandret de sidste par måneder, og det vidner om, at boligmarkedet igen er på vej op i gear.  

 Apropos det boblende boligmarked så har Maiken en klokkeklar opfordring. 

-Jeg vil meget gerne opfordre til, at man som boligsøgende skal blive skrevet op i RealMæglernes køberkartotek, hvis ikke man skal gå glip af de bedste boliger. På den måde får man besked om nye emner, før de kommer på markedet, hvilket jo er en klar fordel, siger Maiken.  

Køberkartotek - en god idé 

Den lokale RealMægler har også en klar opfordring til kommende boligsælgere. 

-Man skal endelig ikke tøve med sætte til salg. Det kan gøres helt diskret, og mulighederne er gode for at få solgt, også helt uden naboen ved det. Da cirka 15% af alle emner bliver solgt direkte via køberkartotek, forklarer Maiken.  

 Og som bonusinfo gør hun samtidig opmærksom på, at boligsælgere skal huske, at der altid følger et gavekort på kr. 250 med til Lindberg Dining Diagonalkroen, når man får udarbejdet en gratis og uforpligtende salgsvurdering.  

Bregnhoved Have 

Når man alligevel besøger RealMæglerne Black Friday, så er det en fin lejlighed til at høre mere om de nye spændende lejeboliger i Bregnhoved Have ved golfbanen.  

 -Udlejningen er på den relativt korte tid vi har været i gang gået over al forventning. Folk har virkelig taget positivt imod projektet, oplyser Maiken.  

RealMægler-kvartetten 

I år byder hele kvartetten i form af Joan, Jeanette, Mie og Maiken indenfor i butikken til Black Friday.  

Maiken vil dog også være at finde til Give Handel & Erhvervs lodtrækninger rundt i byen, da hun sammen med Claus fra SuperBrugsen er tovholder til hele aftenens arrangement. 

 

Team RealMæglerne er igen klar med en frisk gang Hammerslag og hygge på kontoret i Vestergade. Foto: Jim Hoff