Uno-X og 7-Eleven fejrer naboskab i Give med tilbud på åbningsdag

I slutningen af 2022 blev det meldt ud, at Uno-X ville overtage 57 servicestationer efter Reitan Convenience Danmarks aftale med DCC (Shell) udløb. Nu er Uno-X flyttet ind i Give, hvor bilister kan se frem til Uno-X’ gule farve sammen med 7-Eleven. Det sker, da Uno-X har overtaget den tidligere Shell-station på Diagonalvejen 33 i Give.

GIVE: Åbningen af den nye Uno-X station markeres med en åbningsdag torsdag d. 8. februar, hvor der mellem kl. 15-18 vil være en krones rabat på brændstof. Samtidig vil der være 50% på bilvask en måned frem, samt gratis kaffe i forbindelse med bilvask i uge 8.

Claus Gottlieb, markedsdirektør i Uno-X Mobility, er glad for den nye Uno-X station i Give:

- Sammen med 7 Eleven, glæder vi os til at byde vores kunder velkommen på Stationen i Give. Vores vigtigste opgave bliver at levere enkle løsninger, der gør det nemt at være kunde hos Uno-X, samtidig med at 7 Eleven tilbyder det kendte vareudbud og den bedste oplevelse i butikken. Uanset om vores kunder har brug for benzin, vask eller opladning vil Uno-X være med til at udvikle fremtidens mobilitet.

Eksisterende kunderelaterede ydelser består

Uno-X bekræfter også, at vaskenøglen stadig kan bruges i vaskehallen, og at Shell Card Erhverv/Q8 Erhvervskort fortsat vil blive accepteret på stationen. På den måde sikres det, at eksisterende serviceydelser stadig kan benyttes og være tilgængelige for kunderne.

- Vi har set frem til at lancere partnerskabet med Uno-X og glæder os til at byde forhåbentlig rigtig mange glade kunder velkommen i vores butik. Vi kan mærke, at kunderne sætter pris på vores service, det store udvalg af drikkevarer, bageri og lækker mad, som er nem at tage med på farten. Vi håber, at det nye enkle brændstof-koncept vil gøre oplevelsen for vores kunder endnu bedre, siger Jesper Østergaard, administrerende direktør i 7-Eleven Danmark, som er en del af Reitan Retail.

Med udvidelsen af de 57 nye stationer udvider selskabet sit netværk fra 222 stationer til i alt 279 stationer. Dette betydelige skridt fremad positionerer Uno-X som landets næststørste stationskæde. Konverteringerne af de nye stationer blev påbegyndt i starten af januar 2024 og forventes afsluttet før sommere

Om Uno-X Mobility og 7-Eleven

Uno-X Mobility, en del af Reitan Retail og med snart 280 stationer en af Danmarks førende energiselskaber, som arbejder på at udvikle og fremme løsninger til fremtidens mobilitet. 7-Eleven-kunder kender det brede udvalg af kolde og varme drikke, og i 7-Eleven butikkerne vil der fortsat være friskbagt brød, sandwich og favoritter som hotdog med tre-hjertede dyrevelfærdspølser og frikadeller, som er nemt at tage med på farten. Sammen forener de to mærker kræfterne for at levere enestående kundeoplevelser.