Give Tandklinik udvider personalegruppen med ny tandlæge

Indehaver af Give Tandklinik Mikael Bonde ser meget frem til det nye år, for 3. januar kan han præsentere yderligere en kollega i klinikken i skikkelse af tandlæge Ninna Jensen.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

ERHVERV: Den 3. januar 2024 vokser holdet i Give Tandklinik i Østergade fra 5 til 6 personer. Denne dag starter tandlæge Nina Jensen nemlig i klinikken, og dermed råder man over 2 tandlæger, en tandplejer og 2 klinikassistenter og 1 klinikassistentelev. 

- Nina er fra 1987, er mor til 3 og bor i Horsens. Hun kommer med 10 års erfaring som tandlæge, og jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at ansætte en erfaren tandlæge, der fra dag ét kan gå ind i klinikken og tage fra. Nina får sin helt eget nyoprettede lokale med topmoderne udstyr, så hun er godt kørende fra starten af, fortæller Mikael Bonde.  

Han har apropos topmoderne udstyr også anskaffet sig et røntgenapparat, der kan scanne hele munder på én gang, og i det hele taget er Mikael meget opmærksom på hele tiden at være opgraderet med det nyeste og bedste udstyr, så man kan servicere klienterne på bedste vis. 

Mikael kan ydermere fortælle, at der er godt gang i ordrebogen, og at det derfor er en stor lettelse, at holdet nu bliver forstærket med yderligere en tandlæge.

Mikael Bonde er meget obs på at opgradere sin klinik med det nyeste udstyr. Han har således blandt andet anskaffet sig et røntgenapparat, der kan scanne hele munden på én gang. Privatfoto

Bliver godt med en ekstra tandlæge 

Rent privat er Mikael og hans familie flyttet ind på Mælkebøttevej i Give, hvor de har boet i godt to måneder.  

- Så nu kan man se tandlægen iført polarfrakke og cykelhjelm cykle på arbejde her i vinterkulden og sneen, konstaterer Mikael med et stort smil. 

Sammen med Mikael vil Vores LokalAvis præsentere Give Tandkliniks nye tandlæge nærmere i starten af det nye år. Allerede nu kan Mikael dog afsløre, at Nina Jensen har specialiseret sig i at behandle klienter med tandlægeskræk, hvilket netop er et fokuspunkt hos klinikken i Østergade.  

- Jeg ser meget frem til, at vi bliver et team på 6 personer. Det passer perfekt til vores setup. Og i og med vi nu får ansat yderligere en tandlæge, så kan det jo også være, at jeg får lidt mere tid til min familie igen – og det vil jeg da også de frem til, siger Mikael. 

Mikael og hans personale glæder sig til det nye år, hvor holdet bliver forstærket med tandlæge Nina Jensen fra Horsens. Her er det tandplejer Eva og klinikassistent Camilla sammen med Mikael. Foto: Jim Hoff