Godt nyt for butikslivet: To lokale piger klar til at åbne ny forretning i Give

Give får snart en ny forretning, der åbner der, hvor Hjemmeværnet har haft kontor på Nytorv. Det er de to lokale piger Tanja Juhl Bach og Rikke Ringsted, der har fundet hinanden i et spændende klinikfællesskab med flair for skønhed og velvære. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

DET GODE BUTIKSLIV: Det er altid spændende, når der åbner en ny butik, forretning eller klinik i Give, og det bliver bestemt ikke mindre interessant, når det er gode lokale folk, der slår dørene op. 

Tanja Juhl Bach og Rikke Ringsted er begge født og opvokset i Give, og nu slår de deres fine kompetencer sammen og åbner “Flair Klinikfællesskabet” på Nytorv i de lokaler, der tidligere husede Hjemmeværnet.  

Skønhedsklinik, zoneterapi og massage 

Tanja, der er uddannet frisør, tilbyder servicering omkring negle, bryn og vipper, mens Rikke tilbyder massage og zoneterapi via sin klinik Tip Top Fod og Krop. Begge har kørt med deres services fra deres privatadresser, men nu har de altså fundet sammen i et klinikfællesskab, både fordi det er praktisk og funktionelt og via mere plads og flere faciliteter kan de tilbyde både deres kunder og sig selv rigtig gode forhold – og fordi de på den måde også får en kollega i det daglige. 

- Vi overtager nøglerne til lokalerne i uge 7, og så går vi ellers i gang med at sætte i stand og sætte inventar ind. Vi åbner Flair Klinikfællesskabet mandag den 11. marts, og så inviterer vi til reception fredag den 16. marts, fortæller Rikke og Tanja.  

Klar til next level 

Det gælder for dem begge, at de er parat til at tage deres virksomheder til next level, som vi siger på jysk. Som sagt har de begge været i gang hjemmefra et stykke tid, men det at de er to til at dele huslejen gør, at de nu vover springet og åbner klinik nede i byen. 

- At vi er to om det her, gør det hele lidt lettere, men vi har faktisk plads til en 3. makker, så hvis man er interesseret i at være med, så er vi bestemt klart - selvfølgelig skal det gerne være indenfor eller relateret til vores branche, så det giver sammenhæng og mening, siger Tanja og Rikke.  

De er rigtig glade for, at de har fundet en fin lokation, der ligger centralt i byen med gode parkeringsforhold for kunderne. Og i og med de er to, vil der være store muligheder for, at der altid vil være mindst en til stede i klinikken.  

- Vi er glade for den fleksibilitet det giver os, at vi er to. Vi har jo begge mindre børn, og her kan der jo opstå et behov for, at man lige skal blive hjemme ved dem i tilfælde af sygdom osv. Her er det så en fordel, at der er en tilbage i klinikken til at lave aftaler med folk, lyder det fra byens nyeste forretningsduo. 

 

De to Give-piger Tanja Juhl Bach (tv.) og Rikke Ringsted åbner den 11. marts Flair Klinikfællesskabet på Nytorv, i de lokaler der tidligere husede Hjemmeværnet. Foto: Jim Hoff

Her er alle velkomne 

De pointerer begge to, med opslåede paraplyer og brede smil i det herlige regnvejr foran deres snart nye hjemsted, at Flair Klinikfællesskabet er et sted, hvor der er plads til alle.  

- Det her er nemlig vores sted, det er os, der sætter dagsordenen og ånden, og vi glæder os vildt meget til at åbne dørene for vores kunder. Vi tænker da også, at vores to nicher i nogle tilfælde kan supplere hinanden, så kunderne kan få glæde af både skønheds- og massage/zoneterapi-delen, lyder det med forventningsfuld glæde i stemmerne fra de to lokale piger.  

Ud over at have sin klinik er Rikke også ansat som daglig leder af det lokale fitnesscenter Kom og Træn, og hun har i forståelse med styregruppen bag Kom og Træn fået landet en aftale, hvor hun får tid til at passe både sit job i  Kom og Træn og hos Flair Klinikfælleskabet.  

Her skal Tanja ikke tænke på at kombinere to jobs, da hun udelukkende koncentrer sig om sin business – og naturligvis familien derhjemme.