Nyt boligbyggeri på vej i Give: PMG Properties opfører 48 rækkehuse ved golfbanen ved navn Bregnhoved Have

Det er populært område, der i disse måneder lægger jord til det boligbyggeriboom, der velsigner Give. Der er tale om Bregnhovedvej ved golfbanen, hvor gode håndværkere er i gang med at forvandle markjord til forbrugervenligt og miljø- og energivenligt boligbyggeri. På den konto er PMG Properties godt i gang med at opføre 48 rækkehuse, der forventeligt står klar til indflytning 15. december

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

NYBYGGERI: Så fik vi endelig opklaret, hvem det er, der bygger på jorden mellem golfbanen og Pigernes Kvarter på Bregnhovedvej. Der har hen over vinteren og det tidlige forår været spekuleret meget i, hvem bygherren mon var. Og det var svært at finde ud af, men nu er der kommet ordnede forhold og en klar plan for området.

Det fortæller den lokale ejendomsmægler Maiken Nørtoft fra RealMæglerne, og det kan hun, fordi det bliver RealMæglerne Give, der skal være med til at formidle projektet.

- Det er Preben Grundtvig fra PMG Properties fra Vejle, der har overtaget projektet ved den flotte natur tæt ved Give Golfklub og Bregnhoved Plantage. Virksomheden har de seneste tre år opført 100 enheder fordelt i Trekantområdet, så det er rutinerede folk, der står bag projektet, der får navnet Bregnhoved Have, oplyser Maiken Nørtoft.

48 bæredygtige rækkehuse

PMG Properties ser da også frem til at blive en del af det fremadstormende boligmarked i Give, hvor der skyder nye boliger op nærmest som paddehatte i flere dele af byen.

- Det er med stolthed, at vi nu kan oplyse, at vi opfører 48 moderne og bæredygtige rækkehuse i Bregnhoved Have. Det er et selskab under PMG Properties, Bregnhoved have ApS, der opfører husene og som kommer til at stå som udlejere. Vi er allerede godt i gang med byggeriet, og det kører helt som det skal ikke mindst takket være de dygtige entreprenører og håndværkere, der er i gang med byggeriet, siger Preben Grundtvig.

Han kan ydermere oplyse, at det er PMG Properties klare vision at skabe nogle unikke boliglejemål, hvor folk kan se sig blive boende i mange år.

- Vores profil er at skabe nogle rammer og miljøer, der ikke ligner alle andre. Det er vores mission, at beboerne i vores ejendomme skal kunne mærke en forskel hvad angår materialevalg og vores udlejningsservice. Derudover er vi yderst selektive, når vi vælger jord til vores byggeprojekter. Beliggenhed, herlighed og bæredygtighed vægter vi højt, når vi vælger at bygge. Og lige præcis derfor rammer vi helt plet med projektet Bregnhoved Have i Give, da det til fulde opfylder alle kravene.

Prioriterer luft og plads omkring boligerne

Projektet følger helt tidens trend med en yderst grøn profil, hvor der ifølge Preben Grundtvig er tænkt over alle materialer lige fra facaden i det bæredygtige materiale, skiffer, til rækværk og beklædning af skure, som er en hård, elegant og robust bambus.

- Ud over byggeriets grønne profil, så er der også tænkt livsstil og velvære ind i selve udenomsarealerne. Placeringen ned til Give Golfklub giver en særlig udsigt og natur, og det er jo set med vores øjne gratis points allerede fra starten af. Men derudover har vi også gjort en dyd ud af ejendommenes placeringer, så man som beboer vil opleve luft og plads omkring boligerne. Det er et skridt i retningen af større hverdagsvelvære, som vi tror meget på, pointerer Preben Grundtvig.

Huse på 92-96 kvadratmeter

Han kan fortælle, at boligerne vil blive opført i størrelsesordenen 92-96 kvadratmeter med dertil hørende skur, ligesom der også ved husene vil blive forberedt til opladning af elbiler – som jo også vinder mere og mere indpas. Til nogle af husene vil det også blive muligt at etablere en carport.

- Vi går efter, at husene er indflytningsklare den 15. december i år, så folk kan nå at flytte ind inden jul. Nu er der tale om 48 huse, og som udgangspunkt regner vi med, at de bliver klar samtidigt. Det vigtigste er, at vi ikke lader folk flytte ind på en byggeplads – det hele skal være klar, inden vi udleverer nøglerne, understreger Preben Grundtvig.

Skal rumme alle aldersgrupper

Byggeriet er ikke målrettet én bestemt gruppe borgere. Man går efter et dynamisk område, hvor der bor både unge, børnefamilier og ældre mennesker – så man på den måde får et lille samfund, der rummer alle aldersgrupper.

- Vi ønsker at appellere til en bred målgruppe, hvor både børnefamilien og pensionister føler sig godt tilpas og hjemme i omgivelserne. Vi mener, der er vigtigt at blande aldersgrupperne for at få så dynamisk og interessant boligområde som muligt. Og hvis man er interesseret i at se og læse mere om vores projekt her i Give, så kan man ultimo juni gå ind på vores hjemmeside bregnhovedhave.dk, hvor man kan se fotos og plantegninger af husene, skrive sig op til en bolig og få hjælp til at søge boligtilskud, oplyser Preben Grundtvig.

Lokal sammenhængskraft er vigtig

I forhold til byggeriet og formidlingen af lejemålene pointerer Preben Grundtvig, at PMG Properties er en lokalt funderet virksomhed, som hylder de lokale sammenhængskræfter.

- Vi hører hjemme i Vejle, og kommer selv fra byen. Vi ved, hvor vigtigt det er med en yderst lokal profil, og vi vægter et stærkt lokalkendskab rigtig højt i forhold til vores samarbejdspartnere. Derfor er vi glade for at kunne præsentere dette projekt med Maiken Nørtoft og RealMæglerne i Give.

Preben Grundtvig kan også oplyse, at det er danske håndværkere, der er hyret ind af projektets totalentreprenør Lynge Nielsen A/S. Af de store entrepriser kan nævnes, DD Fliser og Anlæg, Hovmand VVS, Trekantens El-teknik og Air-Tjek på ventilationen.

For Maiken Nørtoft er Bregnhoved Have er spændende opgave, som hun ser frem til at kaste sig over med sit team i butikken i Vestergade. I forvejen er det også Maiken og hendes folk, der har fået til opgave at sælge de kommunale byggegrunde på Kilebo i samme område, så man kan sige, at Maiken og & er stedkendte i det nye spændende og dynamiske boligområde ved golfbanen.

Mere info om projektet kan fra ultimo juni findes på: www.bregnhovedhave.dk