Anders Agger indefra: Tankevækkende foredrag med kant og humor.

Torsdag den 6. juni kan man komme tættere på den prisbelønnede tv-journalist fra DR, Anders Agger, i et skarpt og åbenhjertigt medie-foredrag med udgangspunkt i de velkendte dokumentarprogrammer. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

FOREDRAG: Diagonalkroen i Give står til juni klar med et stærkt fordrag med ingen ringere end selveste Anders Agger. Den berømte tv-journalist har med årene markeret sig stærkt på både på DR1 og DR2, når han i sine dokumentarprogrammer udfordrer og udforsker den måde, vi lever med hinanden på. 

Han har lavet længerevarende programmer om både døden, Heavy Agger, Herlufsholm Kostskole og Kongehuset. Og i de senere år har særligt serien ‘Indefra’ trukket stor opmærksomhed, når Anders Agger har fået adgang til endnu et særligt miljø: Fra kontroversielle dyreforsøg til sårbare patienter på den psykiatriske afdeling. 

I foredraget vil han – på sin velkendte underspillede facon - vise tilhørerne ind i kulissen af de mange overvejelser og hensyn, der er, når man eksponerer mennesker i bedste sendetid. Og der vil være både stærke og underholdende klip undervejs i Anders Aggers optræden. 

Foredraget starter klokken 20.00, og dørene åbnes klokken 19.00. Billetter kan købes HER på Billetten