Borgerforeningen og Forsamlingshusets bestyrelse i Givskud mangler folk

Der indkaldes nu til ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 25. juni kl. 18.30. i Givskud Forsamlingshus Vejlevej 71 Givskud. Årsagen er den, at man mangler i alt fire folk til bestyrelsen.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

GIVSKUD: Bestyrelsen i Givskud Forsamlingshus og Borgerforeningen er underbemandet, så derfor indkaldes der nu til ekstraordinær generalforsamling.

Dagsorden er ifølge bestyrelsens formand Irene Olsen ret enkel og ganske sigende:

Valg af dirigent, valg af 2 bestyrelsesmedlemmer, valg af 2 suppleanter samt eventuelt.

Her fortæller Irene Olsen lidt om Givskud Borgerforening og Forsamlingshus

-Efter den ordinære generalforsamling i marts måned, hvor vi ikke blev fuldtallige i bestyrelse, måtte vi trække vores suppleant ind i bestyrelsen. Her mente vi, at vi kunne klare os til næste års generalforsamling. Men nej vi måtte sande, at det ikke gik. Manglende kapacitet var med til, at vi ikke holdt noget Grundlovsarrangement i år.

Aktiv forening bag mange events

Foreningens opgaver er ifølge vedtægterne: Foreningens formål er at varetage Givskud og omegns interesser, opretholde og bevare lokaliteterne som samlingssted for medlemmerne. Vi skal afholde kulturelle møder og arrangementer, afholde teater og koncerter mm.

-Foreningen afholder rent faktuelt Spis sammen aften" for 60+, Tarteletaften - hvor alle er velkommen, og foreningen sørger også for flagning gennem byen i Givskud Zoos åbningssæson. Derudover forestår foreningen udlejning af forsamlingshuset, udlejning af borde og stole til private fester samt udlejning af service, fortæller Irene.

Foreningen afholder desforuden bankospil hver onsdag kl. 19.30.  Man er med i Hold Byen Ren i samarbejde med Grøn Forum og Danmarks Naturfredningsforening.

Derudover er der et samarbejde med de andre foreninger i byen:Kandisfest -afholdes i hallen, julemarked/Lystændingsfest -afholdes i hallen og meget andet.

Kan bruge unge som ældre

-Her og nu står vi og mangler 2 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. Vi er en frivillig forening, hvor det handler om fællesskab og samarbejde. Vi kan bruge unge som ældre, da vi alle har nogle skøre som tossede ideer. Så med denne ekstraordinær generalforsamling håber vi på en fuld bestyrelse, og opbakning til at støtte Givskud Borgerforening og Forsamlingshus, når det nye kontingentbrev bliver omdelt i Givskud By og Sogn inden sommeren, konstaterer Irene.

Hun kan oplyse, at der serveres kaffe/the med kage plus en øl eller sodavand. Man satser på at være færdige, inden Danmark spiller EM-kamp mod Serbien klokken 21.00.