Det handler om godt naboskab: Nyt boligområde og Give Golfklub indgår samarbejde 

Boligområde Bregnhoved Have tæt på Give Golfklub har nu indgået et samarbejde med golfklubben, som skal komme såvel beboerne i Bregnhoved Haves om golfklubben til gode. 

Af Jim Hoff 

NYBYGGERI: Vi har tidligere her i avisen døbt det nye dynamiske boligområde med Pigernes Kvarter, Kilemosen og Bregnhoved Have “Golfbyen” grundet de mange nye boligers beliggenhed klos op og ned ad golfbanen på Bregnhovedvej 3. 

Dette tætte naboskab til byens golfklub ser indehaveren af de 48 boliger på Bregnhoved Have, Preben Grundtvig, som en oplagt mulighed for et godt samarbejde – og godt naboskab.  

-Allerede da jeg ledte efter byggegrunde i Give, faldt jeg over jorden her på Bregnhoved Have. En rigtig fed grund, tæt ved golfbanen, det måtte kunne skabe nogle gode synergieffekter. Supergodt med golfbanen som nabo i et dejligt naturområde, så her er der basis for at skabe en god og hyggelig stemning sammen med golfklubben, siger Preben Grundtvig.  

Optimalt med integreret naboskab 

Det var Lars Utoft fra golfklubbens sponsorudvalg, der via den lokale ejendomsmægler Maiken Nørtoft fra RealMæglerne i Give, fik kontakt til Preben Grundtvig og PMG Properties Aps, som står bag Bregnhoved Have. 

-Vi kunne se det optimale i at indlede et samarbejde, et integreret naboskab kan man vel godt kalde det, med Bregnhoved Have. Vi kom fra golfklubben med et oplæg til samarbejde, og nu er aftalen på Preben Grundtvig på plads. Aftalen indebærer, at beboere på Bregnhoved Have gratis kan benytte golfklubbens Par 3-bane. Vi åbner også op for, at beboerne på Bregnhoved Have 4 gange årligt kan benytte 1. salen i golfklubben til mødelokaler, til fællesevents eller små fester – og på den måde tilbyder vi golfklubben som samlingssted for boligområdets events og sociale liv, forklarer Lars Utoft.  

 

Give Golfklub og Bregnhoved Have har indledt et samarbejde, der skal komme begge parter til gode. Fra venstre er det klubsekretær Mette Foldager, Lars Utoft fra sponsorudvalget, Claus Karlskov fra bestyrelsen i golfklubben og Preben Grundtvig fra PMG Properties Aps. Foto: Jim Hoff

Til gensidig glæde for begge parter 

De to bestyrelsesmedlemmer Niels Alsted og Claus Karlskov deltager også i snakken, der foregår en tirsdag formiddag på golfbanens smukke træterrasse i det herligste sommervejr med den smukke natur som baggrundkulisse. 

-For os er det vigtigt at understrege, at golfklubben er et åbent sted. Her er alle velkomne i alle sammenhænge. Det er da vores håb, at de nye borgere på Bregnhoved Have vil blive grebet af stemningen her, eventuelt få smag for golf og det gode stærke sociale klubliv, vi har her. Det at beboerne nu får gratis adgang til Par 3-banen samt klubbens træningsfaciliteter, og at de kan bruge klubhusets faciliteter, håber vi kan være til gensidig glæde og fordel for begge parter, konstaterer Niels og Claus. 

Basis for gode sociale fællesskaber 

Aftalen er effektueret og i gang, og Preben Grundtvig fortæller også, at det er hensigten, at man vil tilbyde golfklubbens medlemmer et besøg i en af Bregnhoved Haves boliger, så medlemmerne kan se de nye boliger an.  

-Ikke mindst grundet den unikke beliggenhed har vi gjort noget ekstra ud af boligerne, så det vil vi da se frem til at vise golfklubbernes medlemmer. Jeg håber da også, at dette samarbejde kan være med til at skaffe golfklubben her flere medlemmer. Og mon ikke der kan skabes en masse gode sociale fællesskaber her omkring par 3-banen. Det kunne jeg godt forestille mig, siger Preben Grundtvig. 

Han kan oplyse, at der er 20 ledige boliger tilbage af de 48 boliger på Bregnhoved Have. Og så er en af boligerne reserveret. Vi taler altså om en afsætningsprocent på omkring de 60, og det er ifølge Preben Grundtvig ganske tilfredsstillende tal.  

 Bregnhoved Have har en ideel beliggenhed som nabo til Give Golfklub i naturskønne omgivelser. Foto: PMG Properties Aps