Elsker du at dø af grin - så tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind billetter til Komik på Kroen

Hvad med at få dig en god og sjov aften på Diagonalkroen i selskab med en flok rigtig sjove stand-uppere – helt gratis. Vores LokalAvis har købt 10 billetter til showet, og dem sætter vi på højkant. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

KOMIK: Hvis du er lynhurtig og tilmelder dig vores nyhedsbrev på Vores LokalAvis deltager du i en konkurrence, hvor du kan vinde billetter til Komik på Kroen den 23. november.

Selve showet starter klokken 19.30, og en billet koster 200 kroner.  

Og hvad kan man så bruge sådan en fed aften til Komik på Kroen til, tænker du måske - udover at få mulighed for at dø af grin og tisse i bukserne flere gange pga. latteranfald?  

Oplagt hyggeaften

Jo, det kan ifølge de friske arrangører bruges til en hot date, tid væk fra din ægtefælle, drengeaften, pigeaften, lille fredag, en oplagt kur for onsdags-tømmermænd, bajeraften, gin og tonic night, tøsehygge og mandehørm.

Sjov "Once in a Life Time" oplevelse, ryste-sammen tur, kollegahygge og ikke mindst PreBlack Friday.

Kort sagt: Du kan bruge Komik på Kroen til alt! 

Sidste gang der var Komik på Kroen, tilbage i september, var der fuldt hus, og det var en fantastisk aften både for arrangørerne, gæsterne og komikerne, der elskede den fede dynamik, der opstår, når man optræder for at bredt og dynamisk publikum.  

Give som Smilets By 2.0 - skal blive et fast koncept

Det er helt klart de to arrangører, Henrik Henriksen og Daniels Hoffs, store ambition, at det her bliver et fast og tilbagevendende koncept på den gamle hæderkronede kro.  

-Det handler om at skabe en god og sjov event i Give, at give landets mange stand-uppere en anden og mere folkelig platform, og at Give til en ny version af Smilets By – at sætte Give flot på land kortet, simpelthen., siger Daniel, der er vært på showene - og som også selv giver den gas som stand-upper mellem de optrædende. 

Når vinderne er fundet, får de besked via mail – og så giver vi krone besked om hvem vinderne er. Man møder så blot op på kroen om aftenen den 23.11 - og så har krofatter Henriksen en liste med vindernavnene, og han lukker så med et stort smil de heldige vindere gratis ind til en rigtig sjov oplevelse.  

Her et overblik over de optrædende den 23. november til Komik på Kroen. Grafik: Daniel Hoff

Nu med hemmelig gæst fra øverste komikerhylde

Du kan på den vedhæftede plakat her ved artiklen se, hvem det er, der kommer og optræder - og læg mærke til, at der en “surprise-gæst”.  

-Det er en stor kanon fra øverste komikerhylde, så meget vil og kan vi godt afsløre. Men mere siger vi ikke, lyder det hemmelighedsfuldt fra de to arrangører.  
 
Bottom line: Ind på Vores LokalAvis – find tilmeldingen til nyhedsbrevet, skriv dig op - og så kører det! 

Vinderne får besked den 13. november. 

Du kan følge med i Komik på Kroen lige HER på Facebook.

Sådan ser nyhedsbrevet ud. Foto: Jim Hoff