Golfcaféen i Give: Ikke kun for golfspillere

1. marts 2023 tiltrådte Grete Pedersen som ny cafébestyrer i Give Golfklub. Golf havde hun aldrig stiftet bekendtskab med, men mad det kan hun lave, og det nyder golfspillerne og andre i byen og omegnen godt af. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalvis.dk  

GOLF OG MAD: Grete Pedersen er i den grad landet i Give Golfklub, efter at hun officielt tiltrådte som bestyrer af caféen marts 2023. Det kan godt være, at hun ikke vidste noget om drivere, fairways og Stableford, da hun tiltrådte, men hun vidste alt om at lave god mad efter at have lavet lækkerier i mange år i delikatessen i SuperBrugsen i Tørring, samt 8 år i Gudenåcentret. 

Grete Pedersen er 62 år, bor i Lindved ved Tørring, har en uddannelse som køkkenleder og har arbejdet i mange år i delikatessen i Super Brugsen i Tørring og i en overgang otte år i Gudenåcentret. 

En kvinde med god forstand på mad 

Det var med andre ord en kvinde med god forstand på og erfaring med madlavning, der overtog dirigentstokken i køkkenet i golfklubben, hvor hun sammen med to deltidsansatte står for madlavning, servering og salg til golfklubbens medlemmer, gæster og selskaber. 

Efter en lille vinterpause er Grete igen klar til at åbne op for lækkerierne fra golfkøkkenet.  

- Caféen åbner igen til påske, og jeg glæder mig til den nye sæson. Kalenderen er allerede pænt fyldt, og der kommer hele tiden nye aftaler i stand, fortæller Grete.  

Hun vil her gerne understrege, at man ikke nødvendigvis behøver være golfspiller for at gøre brug af caféen.  

Grete har god hjælp i caféen, når der er tryk på kedlerne. Her er det Lene, der giver en kvalificeret hånd med. Foto: Jim Hoff

Ikke kun for golfspillere 

-Alle er velkomne til at kigge ind og få sulten stillet, eller samle familie og venner til et selskab.  

Det er da også blevet mere og mere brugt, at diverse foreninger afholder deres generalforsamlinger i golfklubben, hvor de så nyder godt af Gretes gode mad. Og kigger vi os lidt omkring i området ved golfbanen, så sker der jo en hel masse mht. nybyggeri – og her ser Grete da også frem til at hilse på tilflytterne i “Golfbyen”.  

- Jeg håber da også, at mange af vores nye naboer, som forhåbentlig flytter ind i de nye rækkehuse, vil gøre brug af caféen, lyder det forventningsfuldt fra golfklubbens populære ‘madmor’.