Juleshoppingvinder: Bjarne og Lotte bliver nu invaderet af flotte julenisser

Vinderen af dette års 5000 kroner i juleshopping i Give blev Bjarne Sørensen fra Rønnevej i Give. Med på indkøbsturen havde han sin kone Lotte, og det blev en hyggelig tur rundt i byen med det glade ægtepar og formanden for Give Handel og Erhverv, som havde det gavmilde dankort klar. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

DET GODE BUTIKSLIV: Dette års gaveregn over Give og omegn kulminerede torsdag den 21. december, hvor dette års vinder af de 5000 kroner, Bjarne Sørensen og hans kone Lotte, skulle ud på den store indkøbstur sammen med formanden for Give Handel og Erhverv, Hanne Lund, og reporteren fra Vores LokalAvis. 

Hanne havde taget et brandvarmt dankort med tanket op med 5000 solide jyske dollars, mens reporteren var udstyret med kamera og dårlige far-jokes ad libitum. 

Gaveregnen/juleshoppingen er et samarbejde mellem Give Handel og Erhverv og Vores LokalAvis, og der er sammenlagt udtrukket gaver/præmier for 40.000 kroner.  

Forkælelsesnisser ad libitum 

Handelsturen startede torsdag formiddag klokken 10.00 hos Give El/Kop og Kande, hvor indehaver Ulla Kristensen stod klar til at modtage de heldige vindere.  

- Det var da en rigtig dejlig overraskelse at blive ringet op med beskeden om, at jeg havde vundet 5000 kroner – og så lige her op til jul. Så blev der da lige til lidt ekstra julegaver. Vi var lige nede i byen i går og kigge os lidt omkring, og da fandt vi ud af, at vi ville have nogle af de her populære Klarborgnisser. De er jo lidt dyre, især de store af dem, men med de her ekstra penge på lommen, tænke vi lige, at vi ville forkæle os selv lidt – og så køber vi 6 af de små nisser til vores børn, fortæller Lotte og Bjarne. 

Mens Ulla pakker nisserne ind, fortæller Bjarne, der i periode var slagter hos Tølbøl i Give Centret, at han og Lotte synes, at Give er en rigtig fin handelsby der også laver mange gode aktiviteter og ting for at holde gang i sagerne. 
- Og så er det jo bare fint, at butikkerne laver den slags konkurrencer her – ikke mindst når det er mig, der vinder, konstaterer Bjarne med et stort smil. 

Hos Give El - Kop og Kande købte Lotte og Bjarne julenisser fra Klarborg til den store guldmedalje. Foto: Jim Hoff

“2 par bukser og en fleece, tak” 

Så går turen videre til næste destination - små hundrede meter nordpå. Her finder vi tøjbutikken Din Tøjmand, hvor indehaver John Juhl, sønnen Casper og Alexander står klar med åbne arme og et “stort tillykke med gevinsten”.  

Nu er Bjarne jo en rigtig mand der nok ved hvad han vil, så han slynger stensikkert en ordre ud på “2 par bukser og en fleece-trøje, tak.” Der er ingen slinger i valsen her.  

Tingene bliver lynhurtigt og stilsikkert pakket ind af John og hans tropper, og da Hanne Lund så gør regnskabet op for dagens indkøb, viser saldoen, at der er 350 kroner tilbage.

 Hos John Juhl Casper og Alexander i Fin Tøjmand købte Bjarne to par bukser og en fleecetrøje. Foto: Jim Hoff

Middag for to hos Yang

- Fint det passer lige med en middag for 2 hos Restaurant Yang, lyder det med et stort smil fra Bjarne. Og den er Lotte med på.  
Nu skal de sidste 350 kroner dog ikke indløses på selve dagen, idet Bjarne og Lotte godt vil vente til efter jul med at komme ud at spise. Men Yiqin fra restauranten dukker velvilligt op i restauranten til et fotoshoot, så vi kan få den sidste destination på den fine og hyggelige shoppingrejse foreviget.  

Og dermed fik de 5.000 kroner ben at gå på - det tog nøjagtigt 23 minutter at fyre pengene af – og Bjarne og Lotte er helt klar til næste års udgave af gaveregn og juleshopping i Give.  

Og det er GHE og Vores LokalAvis helt sikkert også.  

Bjarne og fruen skal efter jul ud at spise hos Restaurant Yang som en del af gevinsten i juleshoppingkonkurrencen. Foto: Jim Hoff