Nu kan du købe din helt egen private haj

Så har man da hørt det med: Nu er det muligt at byde på en haj. En haj, der snart bliver hjemløs, fordi SFO’en skal gøre plads til den nye daginstitution for vuggestue- og børnehavebørn 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

GIVE: Meget har man hørt om i tidens løb, men her at kunne skrive om en hjemløs haj, der bliver sat på auktion, er dog på alle måder en nyhed, der næppe før er røget ud i medieverdenen. 

At historien så kommer fra lokalt ophav, om man så må sige, gør ikke nyheden endnu mindre sjov. Nå ja, vi må hellere skynde os at få varedeklareret dette havets glubske rovdyr for potentielle kunder/købere.  

15 år gammel papmache-haj med historik

Der er tale om en tæt på 2 meter lang papmache-haj fremstillet af kreative og dygtige børn og tidligere SFO-medarbejder Ole Hansen i tidernes morgen i SFO’en i Give. Den glade fisk har haft sit tilholdssted i lokalet, der har huset førskolebørnene, men lige som børnene i SFO’en og ungdomsklubben skal denne havets topchef af en hurtigsvømmende kriger til at finde sig et nyt sted at være. 

SFO’en i Torvegade skal som bekendt gøre plads til en masse vuggestue- og børnehavebørn, og da SFO-børnenes nye domicil på Ikærskolen ikke har så meget volumen og plads, at der kan hænges en stor papmache-haj op, må hajen finde nye græsgange.  

Hajen er en flot fyr med et gedigent tandsæt og virkelig sundt tandkød. Så byd endelig. Foto: Jim Hoff

Byd på hajen på Facebook 

Den manøvre har pædagog Maybrit Pedersen sat sig i spidsen for at fuldføre. 
- Hajen har i mange år været et kendemærke for førskolebørnene. Der er i den grad blevet fortalt mange røverhistorier om den - både af børn og voksne. Det er en kær ven, vi har haft nu i 15 år., og det bliver tungt at skulle sige farvel til den. Derfor glæder børnene sig da også til at se, hvor den ender, og de håber rigtig meget på, at de kan komme og besøge den. Desværre kan vi ikke få plads til den ovre i skolen, så nu udbyder vi den på auktion, så folk kan byde på den, fortæller Maybrit. 

Auktionen foregår på Maybrits Facebookside på dette link HER. 

Maybrit kan ydermere oplyse, at der følger en nissehue med i købet af den legendariske SFO-haj.