Opråb til Givskud-borgerne: Kultur- og Aktivitetscentret mangler folk til bestyrelsen

Kultur- og Aktivitetscentret i Givskud er røget ind i akutte udfordringer mht. besættelse af en række ledige bestyrelsesposter. Derfor indkaldes der nu til en ekstraordinær generalforsamling den 8. november kl. 19.00, hvor det handler om at få besat de ledige pladser.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

GIVSKUD: Tilbage i juli måned bekendtgjorde den daværende bestyrelse i Kultur- og Aktivitetscentret i Givskud, at de ønskede at træde tilbage fra bestyrelsesarbejdet. Den fem mand/kvinde høje bestyrelse var dermed uden medlemmer.  

Det lykkedes dog at finde 2 nye folk, der var friske på en tjans i bestyrelsen, men det løste desværre ikke problemet helt. For nu står man med en stærkt decimeret bestyrelse, hvor 2 personer skal løfte 5 mands arbejde – og det er ikke holdbart.  

Vigtigt for centrets fortsatte virke at blive fuldtallige 

I et brev sendt ud fra de tilbageværende bestyrelsesfolk lyder det, at der er ikke meget arbejde at udføre som bestyrelsesmedlem af huset, dog afholdes der bestyrelsesmøder et par gange årligt samt en generalforsamling. Der er ansat rengøringspersonale, vinduespudser og Eigil Hasselstrøm vil gerne forsætte med at passe udendørsarealer samt udføre mindre reparationer. 

Huset ligger på Vejlevej 97A i Givskud og lejer lokaler ud til lokale foreninger og klubber med CVR-nummer bl.a. Givskud billardklud samt Klub 92. For at disse foreninger kan forsætte deres virke, er det vigtigt, at der bliver stablet en ny bestyrelse på benene. 

Huset er økonomisk velfunderet, og der forventes ikke store forbedringer på huset i nærmeste fremtid.

Ønsker man at træde til med en hjælpende hånd kan man kontakte Eigil Hasselstrøm på mobil 28 44 73 79 eller Lise-Lotte på mobil 22 67 37 99.  Den ekstraordinære generalforsamling afholdes den 8. november klokken 19.00 i Aktivitetshuset på Vejlevej 97 A.