Revyen lever op til navnet: Det bliver til et nyt gensyn med Give Revyen

I 2023 blev det til et flot og populært gensyn med Give Revyen, der fik et superfint comeback i den gamle festsal på Diagonalkroen med de røde lamper hængt ud 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

UNDERHOLDNING: Til stor glæde for mange fik den historiske Give Revy et populært comeback i det tidlige forår i 2023. Her havde både prøvede kræfter og nye talenter fundet sammen i en fint sammenbundet revybuket – og for nu at blive i blomsterbilledsproget, så høstede det genopstandne ensemble masser af velfortjente roser efter en rigtig fin revyaften. 

Allerede der tilbage i marts blev revybanden spurgt ind til, om de kunne forestille sig at springe ud på de skrå brædder også i 2024, og det blev til et forsigtigt “måske, nu får vi se – lysten er der i hvert fald lige nu efter sådan en god aften”. 

Og nu er det en realitet: Revyholdet kan melde ud, at vi også skal ind og smådø af grin på kroen i foråret 2024. 

Lagkagerevy - naturligvis 

I en pressemeddelelse, jovist, man er ved at blive international, smiley, afslører holdet bag Give Revyen, at de atter er trukket i arbejdstøjet.  

-Der bliver igen revy i Give. Rammerne er Diagonalkroen, og folkene bag er mange gengangere, men også nogle nye kræfter har meldt sig under fanerne. Den store revy weekend bliver fredag/lørdag d. 15. og 16.marts 2024, lyder det bland andet i meddelelsen. 

Ifølge folkene bag revyen er man nu godt i gang med at skrive tekster, og revyholdet kan ydermere afsløre, at setuppet bliver velkendt.  

- Vi er igen klar med en herlige velsmagende lagkagerevy med masser af gode grin og fantastiske musikindslag, lyder den fine salgstale fra revyholdet.  

Vi skal hilse fra holdet og sige, at billetter til revyen sættes til salg medio januar 2024.