Røde lygter og rungende latterbrøl: Stor succes for Komik på Kroen

Fuldt hus, sjove komikere, en veloplagt vært og et medlevende og godt grinende publikum var de fremherskende ingredienser da krofatter Henrik Henriksen torsdag aften sendte årets første udgave af Komik på Kroen ud til folket.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

UNDERHOLDNING: Torsdag aften stod der stand-up på menuen på Diagonalkroen, da der blev inviteret ind til kroens nye spændende koncept, Komik på Kroen.  

Konceptet er ganske enkelt: Krofatter Henrik Henriksen finder 3 stand-uppere, Giveknægten Daniel “Hoffe” Hoff styrer løjerne som vært, og masterchef Lasse Lindberg disker op med en fin menu, som kan indtages inden komikerne går på scenen. 

Årets line-up bestod i kronologisk rækkefølge af Andre Jacobsen, Simon Tang og Mark le Fevre, og “Hoffe” havde også et par stand-up indslag, hvor der blev varmet godt op under publikum.  

Komiker og influencer Daniel "Hoffe" Hoff var vært ved aftenens show, og han smed også lige selv et par stand-up indslag ind i programmet. Foto: Jim Hoff

- Fedt med fuldt hus 

Et publikum i topform, og som både forstod at kvittere for humor over og under bæltestedet - og der var rigeligt af begge dele. Et publikum, der var mødt talstærkt op, så Henriksen kunne hænge de røde lygter ud og melde totalt udsolgt, så godt og vel endda.   

- Supergodt at der er fuldt hus. Så er det hele bare lidt sjovere, og det er også vigtigt for de optrædende, at der er godt med folk i salen. Det giver bare en rigtig god stemning. Og så vil jeg da også godt lige kvittere for, at Vestjysk Bank i aften havde valgt at forkæle deres kunder ved at invitere dem til stand up og spisning her på kroen. De stillede med 100 mand, og det er jo en fremragende måde at forkæle sine kunder på - og så støtter de også lokalt. Glimrende, lyder det fra en veltilfreds kromand. 

Andre Jacobsen åbnede ballet, og han konstaterede at Givefolket godt forstod hans kringlede Næstved-humor. Foto: Jim Hoff

Forkæler kunder og støtter lokalt 

Vestjysk Banks filialdirektør i Give, Lars Bodholdt var da også glad for arrangementet.  

- Vi har i et stykke tid talt om, at vi skulle have fundet et arrangement, hvor vi kunne tilbyde vores kunder at være med, og da så Komik på Kroen dukkede op, slog vi til. Vi synes det er en fin, sjov og hyggelig måde at være sammen med vores kunder på, og det gik lynhurtigt med tilmeldingerne, da vi først havde sendt invitationerne ud. Og så er det en god kombination, hvor vi forkæler vores kunder samtidig med, at vi kan støtte et godt lokalt arrangement, konstaterer Lars Bodholdt. 

Pressens udsendte kulturmedarbejder fik en snak med de tre standuppere og værten, og de var alle begejstrede for publikum.  

- Et rigtig fint og medlevende publikum – som også griner på de rigtige tidspunkter. Det er jo ikke altid, vi oplever det, lød det fra den muntre bande med skæve smil og scenelys i øjnene. De kunne alle sagtens se sig vende tilbage til Diagonalkroen og Komik på Kroen-setuppet en anden gang.  

Simon Tang følte sig på hjemmebane på Diagonalkroen i Give. Foto: Jim Hoff

Publikum på højt niveau 

- Vigtigt at vi får sat det her koncept godt på skinner, og med fuldt hus i aften og en rigtig, rigtig god stemning på stolerækkerne var det her en rigtig god start. Og så er det jo fedt, at Vestjysk Bank bakker så flot op om arrangementet og stiller med 100 mand. Det koncept tager vi gerne imod igen en anden gang, lød det fra aftenens vært, Daniel Hoff, med et skævt smil.  

En rigtig god, sjov og hyggelig aften på den gamle kro, hvor der i den grad var gang i smile- og grinemuskulaturen. Jacobsen, Tang og le Fevre gjorde det glimrende, og man kunne mærke, at de kunne lide at stå på scenen – fordi publikum gav dem det helt rigtige medspil. 

Næste gang der inviteres til Komik på Kroen bliver torsdag den 23. november. Der arbejdes benhårdt i kulisserne på at finde det næste hold af kække oprejste komikere, der skal underholde folk og fæ fra Give og omegn, og så snart navnene er på plads, breaker vi dem naturligvis her i avisen.  

PS: Lige lidt insiderinfo til jer der var til Komik på Kroen: Jeg HAR tømt opvaskemaskinen, smiley!

Mark le Fevre tog os blandt andet med ind på fødestuen, da han var med til fødslen af datteren Alberte. Foto: Jim Hoff