Vær stolt af hvem du er: Lokal musiker klar med ny single om brandvarmt tema

Den 3. november udgiver den lokale sanger og musiker Faith Julija Kristensen en ny single med titlen “Maybe Baby”. Her handler det om, hvordan de sociale medier via apps og filtre skaber et falskt univers i forhold til menneskers selvopfattelse. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

THYREGOD: Den i Thyregod bosiddende australske countrysangerinde Faith Julija Kristensen lancerer 3. november en ny single, som man allerede nu kan pre-save på Spotify.  

Faith har tidligere karakteriseret sig selv som en "City girl with a country heart”, og vi kender for blandt albummet “Glimpse of Life” far 2020. 

Vær dig selv – uden filtre 

Hendes nye single har titlen “Maybe Baby”, og her tager Faith fat i et særdeles aktuelt tema, nemlig hvordan vi i dag opfatter os selv, hvordan mennesker via apps og filtre på de sociale medier laver et urealistisk og forskønnende billede af sig selv.  

Og hvordan dette kan være et problem for andre, der ikke mener, de kan “følge med i denne skønheds- og udstillingskonkurrence”.  

- Maybe Baby handler om, at man skal være stolt af sig selv, som hvem man, som hvad man er – bare helt være sig selv, fortæller Faith. 

 Faith Julija er klar med sin nye single 3. november. Privatfoto

Pre-save ‘Maybe Baby’ og vind lækker rejsehøjtaler 

I forbindelse med udgivelsen af “Maybe Baby” har hun indledt et samarbejde med Expert/Punkt 1 i Give, hvor de sammen kører en konkurrence.  

- Expert /Punkt1 i Give, har sponseret en Sinox Lifestyle rejsehøjtaler som præmie. For at være med i konkurrencen og vinde højtaleren, skal man pre-save min single ‘Maybe Baby’ på Spotify. Det gør man rent teknisk ved at klikke HER   

Derudover kan sangen allerede nu pre-købes påiTunes og Amazon, og det gør ved ganske enkelt at søge på Faith Julija. 

Gratis at pre-save 

Faith forklarer, at det er helt gratis at pre-save, og dermed er det også gratis at deltage i hendes konkurrence.  

- Når man trykker på pre-save, er man en af de første til at høre den nye single på udgivelsesdagen, og man hjælper også sin favoritkunstner med at blive hørt - hvilket betyder vildt meget for os independent artister.  

Hvis du vil se mere til Faith Julija, kan du følge hende på hendes Facebookside Faith Julija 

 

 Man kan vinde en rejsehøjtaler fra Sinox Lifestyle - sponsoreret af Expert/Punkt 1 i Give. Privatfoto