27 frivillige i topform: Knivskarp flytte-fitness med Kom og Træn

Fredag den 1. marts var det store flyttedag hos Kom og Træn, der havde gang i 27 frivillige, der hjalp med at flytte træningsredskaber og træningsmaskiner fra pavillonerne ved Ikærskolen ned i det nye fitnesscenter i Vestjysk Bank Arena.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

FORENINGSLIV: Op til den store åbning af det nye idrætscenter i Give har der hersket enorm travlhed både hos GISK og de foreninger, der kommer til at nyde godt af de fine lokaler og faciliteter. Ikke mindst his gymnastikafdelingen og hos Kom og Træn har der været fuld damp under flyttekedlerne.  

Kom og Træn havde en stor logistisk øvelse foran sig, idet stort set al udstyr fra det nu gamle fitnesscenter i pavillonerne ved Ikærhallen skulle flyttes ned i det nye fitnesscenter i Vestjysk Bank Arena. Jacob Egebjerg Vestergaard, der er formand for styregruppen i Kom og Træn kan berette om en dejlig travl tid med rigtig flot opbakning fra en god flok frivillige. 

27 frivillige klar til den store logistikopgave 

-Vi startede torsdag aften med den første afmontering af tingene i spinningslokalet, og vores centerleder Rikke har været i gang hele ugen med at flytte småting og smide ud osv. Nu samledes vi så her i dag, fredag, klokken 7.00 til rundstykker og kaffe, også er vi ellers gået i gang med at flytte maskiner og træningsudstyr herfra over i vores nye dejlige fitnesscenter, fortælle Jacob, mens et par bomstærke gutter bakser i baggrunden med en større træningsmaskine, der skal bæres ud på en trailer.  

Og dem er der mange af, store maskiner, men der er også mange frivillige, idet hele 27 gode mennesker har meldt sig under fanerne til at løfte denne store logistikopgave denne fredag. 

-Vi er bare så taknemmelige og glade for denne flotte opbakning til denne her store opgave. Vi glæder os rigtig meget til at vise vores medlemmer de nye faciliteter og til at komme i gang med en ny, spændende hverdag her i centret, siger Jacob. 

 

Det krævede stærke mænd med gode bøffer at få flyttet de store tunge maskiner fra Ikærskolen til det nye idrætscenter. Foto: Jim Hoff

Medlemmerne med på råd mht. indretning 

Her ligger han helt på linje med Rikke Ringsted, der er centerleder, og som ud over nye fine omgivelser også har fået en god teammakker i skikkelse af Ida Hansen. Hende vender vi tilbage til i en særskilt artikel. 

-Dejligt at vi snart er på plads. Det har været en stor omgang med flytningen, men også det hele værd. Nu er vi i gang med at indrette lokalerne, stille udstyret op og få det til at se hyggeligt og indbydende ud. Og her vil vi meget gerne invitere vores medlemmer til at komme med bud på, hvordan indretningen skal se ud. Vi vil gerne lave små rum, små hyggeoaser, som er med til at gøre lokalerne hjemlige og hyggelige – det er vigtigt for os, at medlemmerne føler sig hjemme her. Derfor vil vi meget gernerhave, at de, unge som ældre, byder ind med ideer til design og indretning, siger Rikke.  

Mændene slæbte maskinerne over i det nye fitnesscenter, og her stod en stor håndfuldfriske piger klar til at gøre dem ren og stille dem op. Foto: Jim Hoff

Fra 195 til 265 kvadratmeter 

Alt imens store stærke mænd med muskler og trailere bærer maskinparken ind i de nye faciliteter, er en stor håndfuld friske unge damer godt i gang med at rengøre de nyligt ankomne redskaber og maskiner – og snakken går også lystigt med hensyn til maskinernes placering, så det hele kommer til at fremstå funktionelt for medlemmerne.  

Godt det er piger, der står for selve indretningen, mens gutterne tager sig af det hårde slæb. Det er som vi jo ved, den helt rigtige udnyttelse af medfødte kompetencer.  

Det nye fitnesscenter er på 265 kvadratmeter inklusiv spinningslokale. I de pavillonerne rådede man over 195 kvadratmeter. I det nye setup kan Kom og Træn også bruge den store motoriksal til de forskellige holdtræninger, så alt i alt er det en rigtig fin opgradering for foreningens medlemmer. 

 

Der er sørget for en masse kønne grønne planter, der skal være med til at gøre det nye Kom og Træn hyggeligt og hjemmeligt. Det er de kønne planter i baggrunden. Foto; Jim Hoff