4-3 sejr i Esbjerg: Give slap bedst fra meget tæt opgør i det jyske

Efter sejren hjemme over Rødovre stod der lørdag Esbjerg Tennisklub på programmet for Give Tennisklub. Endnu en mist-win kamp for GTK’erne, hvis man vil fastholde realismen i drømmen om en plads i medaljespillet.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

ELITETENNIS:  Give Tennisklub skulle lørdag forsøge at følge positivt op på 4-2 sejren hjemme i ”Gryden” i Give over oprykkerne fra Rødovre, da holdet på udebane tørnede sammen med elitedivisionens andet jyske hold, nemlig Esbjerg, der ligesom Rødovre er nyoprykkere til elitedivisionen.

Give har ikke lagt skjul på, at man går efter at komme med i medaljespillet, hvilket kræver, at man lander mindst en 4. plads i den 8 klubber store elitedivision. Turneringens første tre kampe har resulteret i 2 nederlag og én sejr, så det var med kniven for struben, at den tyske GTK-kvartet drog ned mod Jyllands største havneby.

Kun én genganger fra sejren over Rødovre

Give stillede på dagen ned følgende spillere: Frederik Press 1. single, Niklas Güttau 2. single. Leon Schütt 3. single og Fynn Lohse 4. single. Altså kun én genganger, Frederik Presse, i forhold til sejren over Rødovre.

Frederik Press tabte 1. singlen 6-4, 6-3 til Serign Sambe, mens Niklas Güttau slog Linus Bense med 6-6, 6-3 i 2. single. I 3. single ordnede Leon Schütt Alexander Stage med 6-3-7-6, mens Fynn Lohse tabte 4. single ,med 6-3, 6-4 til Rasmus Mathiasen.

Dermed 2-2 inden de to doubler – spændingen var så absolut intakt.

I herredouble 1 tabbe GTKs Press/Schütt til Samba/Mathiasen 4-6, 6-2 og 10-6, men I 2 doublen viste Güttau og Lohse klassen og besejrede Bense/Stage 6-1, 6-1.

Og dermed en samlet 4-3 sejr til Give.

Frederik Press var den eneste spiller, der også var med i sejren over Rødovre, da GTK slog Esbjerg 4-3. Foto: Jim Hoff

Hænger fast i 4. pladsen med det yderste af neglene

-Det er første gang i mange år, at et jysk hold har presset GTK så hårdt, og det er meget glædeligt, at Esbjerg har oprustet så fint på spillersiden, at vi kan have disse spændende “lokalopgør”.

Sejren betyder, at vi holder sommerferie med det yderste af neglene på en af de fire slutspilspladser. Men rækken er så tæt, at der kun er to point ned til sidstepladsen, konstaterer Give tennisklub på et opslag på Facebook.

Give spiller næste kamp den 10. august på hjemmebane mod HRT klokken 15.30.

Give har i de første 4 kampe brugt følgende 8 spillere: Frederik Press, Leon Schütt, Fynn Lohse, Leo Kim Schörner, Florian Barth, Felipe Lampe, Stefan Seifert og Niklas Güttau