88 sider fra os til dig: Så er den næste trykte udgave af Vores LokalAvis på trapperne

I slutningen af maj udgav to lokale iværksættere en ny avis. En onlineavis med e-avis og to trykte udgaver i kataloget. Det vakte ganske meget furore i den etablerede medieverden. Troen på et medieprojekt baseret på lokal nærhed med gode lokale historier, synlighed og sammenhold var i visse mediekredse ikke ret stor – og her står vi så på affyringsrampen til udgave nr. 2 af vores trykte avis.   

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

I uge 47 lander Vores LokalAvis for anden gang i folks postkasser i papirudgave. Avisen ligger klar allerede mandag som e-avis online, og så vil den blive bragt ud med bude først på ugen.  

Avisen er trykt i 20.000 eksemplarer og vil ramme postkasserne i hele tidligere Give Kommune samt en masse omkringliggende både store og små byer lige fra Bredsten til Brande. Som vi skrev til vores læsere tilbage i maj måned, hvor vi udkom for første gang, så udkommer vi 2 gange om året på print, og nu er vi så nået til udgave nr. 2 i år.  

88 sider – hvordan kan det lade sig gøre? 

Denne udgave har tre fokuspunkter, nemlig Black Friday, Is-skulpturfestivalen og juleshopping – og igen sidder vi her på avisen tilbage med en fantastisk følelse af sammenhold og opbakning fra vores loyale annoncører.  

Grundet deres flotte opbakning kan vi sende en trykt avis ud på 88 sider – og det kan vi lige så godt indrømme med det samme: Det er vi hamrende stolte over. 

Det er en lang og tidskrævende proces for to ældre herrer i deres bedste alder at sætte en trykt avis på 88 sider op, men det er på den anden side også vildt motiverende og hamrende sjovt, fordi det hele netop er funderet på teamwork med en masse mennesker lige fra annoncører, foreningsliv og til vores mange gode læsere.  

Som at komme med til avis EM 

Danmark kvalificerede sig i aftes til EM-slutrunden i Tyskland under stor jubel op opstandelse, og ærlig talt har vi det lidt på samme måde, Søren og jeg, når vi nu kan præsentere jer alle sammen for vores trykte avis nr. 2.  Samtidig med at vi er stolte og glade over, at vores helt eget avisprojekt med at lave en online-avis med e-avis og 2 trykte aviser om året har ramt plet, så er vi også ydmyge og taknemmelige over, at det her kan lade sig gøre.  

Og stolte over, at vi kan notere os, at vi har haft 62.000 forskellige læsere inde på vores avisside på nettet på Vores LokalAvis 

Stærk holdpræstation af lokalsamfundet 

Men bare rolig - vi hviler ikke på laurbærrene, langt fra. Vi kører videre på den store motor, og det gør vi ikke mindst på grund af den rigtig flotte start vi har fået og på grund af den enorme opbakning og anerkendelse vi møder hele vejen rundt. 

Så ligesom at det er qua en stærk holdpræstation, at DK nu skal til VM i Tyskland, så er det også i høj grad en stærk holdpræstation fra lokalsamfundets side her på Give-egnen plus det løse, der bevirker at vores “avis-humlebi” ikke taber flyvehøjde, tværtimod!  

Søren og jeg vil her ytre vores store taknemmelighed for jeres støtte og opbakning. Hvor er det fedt, når sådan et fælles lokalt projekt “skal til EM i Tyskland”, smiley!