9 år med Restaurant Yang: Unikt med kinarestaurant i Give 

I år kan Yiqin Yang fejre 9-års fødselsdag med Restaurant i de nuværende lokaler i Østergade i Give, og den begivenhed er der fokus på i Restauranten fra den 9. til den 12. Maj. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

DET GODE BUTIKSLIV: For 11 år siden åbnede Yiqin Yang sin kina-restaurant i et ganske lille lokale i Østergade 7. Det var under små og lidt vanskelige vilkår, men hun fik gang forretningen, der excellerede i kinesisk buffet og take- away.   

2 år senere rykkede hun ind i lokalerne i Østergade 9 A sammen med sin mand Tommy Albrechtsen, der åbnede en vinhandel her, mens Yiqin fik råderum over et stort restaurationslokale og et noget større køkken end i Vestergade 7. 

9 kroner for en genstand 

Yiqin og Tommy, der har taget tjansen som autodidakt tjener i de 9 år, kan dermed fejre 9-års fødselsdag i lokalerne i Østergade, og det fejrer de sammen med kunderne fra den 9. til og med den 12. Maj, hvor de holder åbent med restaurantens velkendt buffet samt fødselsdagsvilde priser på drikkevarerne.  

-De her fire dage skal man kun give 9 kroner for en flaske øl, en halv liter sodavand og et glas vin. Tilbuddet gælder samtlige fire dage, og man kan godt købe mere end en genstand til denne favorable pris, forklarer Yiqin.  

Rigtig fin opbakning fra kunderne 

Hun tilføjer, at hun har haft 9 gode år i med Restaurant Yang i Give, og at hun er klar til at blive ved, til hun bliver pensionist.  

-Da jeg startede op i de små lokale, stod jeg selv med det hele, men i dag er der 6 ansatte, Tommy inklusive, og opbakningen fra både lokale og udefra kommende kunder er rigtig fin. Faktisk havde jeg travlt fra dag ét, så der har været nok at rive i hen over årene, fortæller Yiqin, der lige nu kan glæde sig over at hun har fået nyrenoveret sit køkken.  

Og dermed er hun klar til mange flere år endnu med sit unikke madkoncept i Give.