Åbent Hus på Kastaniehaven: Børn, veteranbiler og dejlig musik krydrede en rigtig fin dag

Torsdag den 31. august var der åbent Hus på Kastaniehaven, hvor efterårsprogrammet blev præsenteret. En rigtig fin dag med masser af liv og glade dage på det lokale plejecenter.

Af Erik Andersen - Kastanierådet

GIVE: Dagen startede med besøg af ca. 100 børnehavebørn, som først fik slush-ice og popcorn, hvorefter de fik en hyggelig tid på hoppeborgen. Vejret gav spænding til det sidste.

Det startede med regn fra morgenen, men blev ganske fornuftigt, da børnene ankom. Et Indslag til stor glæde for mange af beboerne, der interesseret fulgte legen – og vist også for børnene.

Præsentation af husets aktiviteter

Indendørs blev de mange aktiviteter, som foregår i centret præsenteret. Hvilken kreativitet. Hvis ikke du blev tilmeldt en aktivitet, kan det nås endnu. Henvend dig blot i centret.

Har man andre ønsker til aktiviteter eller forslag til emner, der kan tages op, er man altid velkommen til at kontakte centret eller Kastanierådet.

Der kom en ide med at lave en mandegruppe, og der arbejdes med sagen. Hvordan det evt. bliver vil afhænge af deltagerne, så hvis der er interesse, skal det afprøves.

Flere foreninger var repræsenterer med stande bl.a.  Ældresagen-Aktive ældre- Frivilligcentret-KHs brugerbestyrelse -Ældrerådet og Kastanierådet.

Veteranbiler og god musik

Mange flotte veteranbiler blev præsenteret udendørs, og der blev kørt mange ture i de flotte gamle biler. Ejerne af bilerne stillede velvilligt op, og de har lovet at komme igen. Det er jo godt blikfang, når de står ved indgangspartiet.

Christian Daugaard leverede rigtig dejlig baggrundsmusik – og danset blev der også. Det gav en rigtig hyggelig stemning

Frokostanretningen var – traditionen tro – køkkenets ribbensteg, der som altid var vældig populær.

Regnen faldt som sagt fra morgenen af, men det blev tørvejr, inden de udendørs aktiviteter begyndte, og efter oprydningen begyndte det igen at regne! Fin timing.