Ågade i Farre lukket grundet kloakarbejde

Ågade, Bækvej og Grønnegade er spærret fra onsdag 18. - fredag 20. oktober, mens Vejle Spildevand laver ledningsarbejde.
Der anbefales omkørsel via Bækvej, Tykhøjetvej og Bakkevej. Vær også opmærksom på, at busruten omlægges.

Af Jim Hoff - jimhoff@voreslokalavis.dk 

FARRE: I disse dage pågår der en lukning af Ågade fra 43, da Vejle Spildevand laver nye kloakker! Man starter i rundkørslen og bevæger sig i begge retninger mod hhv. øst og vest.

Arbejdet kræver, at vi vejen spærres, så det ikke er muligt med gennemkørsel på Ågade. Der vil naturligvis blive sat skilte op med omkørsel, som vi tilpasses i forhold til arbejdets fremdrift.

Busstoppestedet på Bækvej vil også være ude af drift. I stedet henvises til busstoppestedet på Anlægsvej.

 - Vi forventer, at arbejdet på Ågade er færdigt 1. december 2023. I december vil vi fortsætte arbejdet på en mindre del af Grønnegade, som også skal have ny kloak. Dette arbejde er færdigt slut december 2023 Vi ved, at vi kommer til at rode, fylde og være til gene, men vi lover, at det nok skal blive godt igen, siger Charlotte Nygaard, der er kommunikationsansvarlig i Vejle Kommune

Er du ekstra nysgerrig på, hvad det her kloakerings-gravearbejde-hejs skal gøre godt for, kan du på vores hjemmeside se vores film om separatkloakering

Separatkloakering (vejlespildevand.dk)