Benzin til håndboldklubben: Brugsen og OK Benzin sender 36.482 kroner ned i Give HKs klubkasse

Brugsen i Give og OK Benzin er faste leverandører af en pænt stor check hvert år til Give Håndboldklub. Således også i år, hvor kassereren for breddebestyrelsen, Erik Sørensen kunne modtage en check på 36.482 kroner fra Claus Villumsen.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

SPONSORATER: Torsdag aften leverede Brugsen maden til erhvervsklubbens spisning op til hjemmekampen mod AGF, men det var ikke de eneste lækkerier, Brugsen havde med denne aften.  

Håndboldklubben har indgået en sponsoraftale med OK Benzin og Brugsen, der betyder, at Give HK indkasserer 0,05 kroner pr liter tanket benzin via app eller OK-kort ved standerne ved Brugsen. 

-Fra 1.1. 2023 til den 31.12 2023 er der tanket 549.618 liter benzin, og det giver så et udbytte på 36.482 kroner til Give Håndboldklub, forklarede uddeler Claus Villumsen, da han overgav den symbolske check til breddebestyrelsens kasserer, Erik Sørensen.  

Gode penge til klubkassen, og gode penge der naturligvis gør godt i forhold til breddeafdelingens bestræbelser på at holde godt gang i tingene.  

Så på alle måder et bidrag, der giver ‘benzin’ rent økonomisk til at drive klubben. 

Det var under erhvervsklubbens spisning op til hjemmekampen mod AGF, at Claus Villumsen overrakte checken på 36.482 kroner til Erik Sørensen fra breddeudvalget i Give HK. Og det var et populært indslag. Foto: Jim Hoff