Blåhøj Træf & Mødested samler ind til Kræftens Bekæmpelse

Torsdag den 10. august inviterer Margit og Finn Hansen til veterantræf & indsamling til Kræftens Bekæmpelse hos Gl. Blåhøj Træf & Mødested på Sdr. Ommevej 123. Grillen er tændt, der er kinesisk auktion, og musikken spiller naturligvis også  i dagens fine anledning.

Af Jim Hoff - jimhoff@voreslokalavis.dk

BLÅHØJ: - Vi tager den gule fighter T-shirt på, og kører den gule veteranbil frem. Kommer du så og viser os dit veterankøretøj.

Således lyder velkomstsalutten på den indbydelse, som Margit og Finn Hansen fra Blåhøj Træf & Mødested har sendt ud til folket.  Og den gule fighter t-shirt refererer jo til konceptet “Stafet For Livet”, hvor der løbes og vandres penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Ved denne fint tænkte event skal der ikke løbes eller vandres, men udgangspunktet er det samme, nemlig at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Alt imens man hygger sig i godt selskab - meget gerne med en række veteranbiler som festlig kulisse.

- Grillen bliver tændt klokken 17.00 og frem til 18.30, og der kan købes pølser, vand. Til de 10 første veterankøretøjer er der en gratis pølse. Veteranbil - knallert - motorcykel - cykel - barnevogn....Kombardo, lyder det friskt fra Margit og Finn Hansen.

Kinesisk auktion til godt formål

De kan ydermere berette, at der vil blive afholdt kinesisk auktion over sponsorerede effekter. 

-Den kinesiske auktion  tager vi over et par omgange, og første omgang starter klokken 18.00. Sidste år samlede vi over 8.000 kroner ind, og det beløb vil vi rigtig gerne overgå i år. Hvis man sidder og læser det her og får lyst til at give en sponsorgave, så bliver vi så glade og tager imod med kyshånd. Så kom bare frisk - alle penge der kommer ind til auktionen, bliver givet til Stafet for livet/Kræftens Bekæmpelse, understreger Margit og Finn

Tag endelig vennerne med

De opfordrer folk til at invitere deres venner med - uanset om de har et veterankøretøj eller ej. Jo flere mennesker på pladsen, desto bedre - jo mere liv og glade dage.

Den gode og hyggelige stemning får et yderligere hak opad, når Keld og Keld kommer og spiller hyggelig musik i “Kelds Kårner”. Her er der masser af gode både udendørs og indendørs siddepladser.

-Alle, der stiller op og yder en indsats i den gode sags tjeneste denne dag/aften, gør det gratis. Vi glæder os og håber på god opbakning, lyder udgangsbønnen fra Margit og Finn.

Det er her i Gl. Blåhøj på  Sdr. Ommevej 123, at Finn og Margit Hansen inviterer til veterantræf i den gode sags tjeneste. Privatfoto