Black Friday Give Møbler: Fokus på god søvn, løftestole og velassorteret outlet-afdeling

Give Møbler har været med til Black Friday i samtlige år, og indehaverne Mie og Kevin er naturligvis også med igen i år, hvor de sammen med Give Tøjcenter holder Black Fridayfanen højt på Hjortsvangen

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

BUTIKSLIV: Give Møbler er traditionen tro klar til Black Friday, hvor de både er klar med en stribe fine tilbud, har konsulentbesøg og er klar med fine bud på julegaver i brugskunstafdelingen. 

Apropos konsulenter kan man møde Stig, der er ekspert i søvn og liggekomfort. Stig sælger senge fra BBC, der producerer senge i Danmark i allerhøjeste kvalitet til en fornuftig pris.  

Vigtigt med den rigtige seng 

- Får du en snak med Stig, er du sikker på at sige godnat i en seng, der passer præcis til dig. Vi er her hos Give Møbler eksperter i senge, og vi ved, at et sundt og aktiv liv altid begynder med en god seng, siger Mie og Kevin.

Det med at vælge den rigtige seng er en meget personlig ting. Hver person har en individuel historie at fortælle, og det samme gør sig gældende for Give Møblers brede udvalg af senge. 

- Vi sælger derfor kvalitetssenge fra de bedste producenter på markedet. Vi ved nemlig, at en bedre seng skaber et bedre dig. Og til de hurtige har vi til Black Friday 11 udstillingssenge med alt inklusive, hvor du kan spare minimum 50 procent, fortæller Mie.

 

Mie og Kevin fra Give Møbler har masser af gode tilbud til kunderne til Black Friday samt besøg fra 2 konsulenter. PR-foto 

Løftestole og stolebus 

Den velassorterede lokale møbelbutik har også et stort udvalg i løftestole, og til Black Friday kan man møde Per, der har mange gode tilbud med fra Danske Farstrup. Per har mange års erfaring, så han kan hjælpe dig med at skræddersy din nye stol, så den passer perfekt til dig og dit behov. 

-Skulle du have problemer med at komme til os, tilbyder vi kvit og frit at komme hjem til dig med stolebussen, så du kan afprøve stole i dit eget hjem, oplyser Kevin.  

Outlet & Brugskunst 

Give Møbler en er stor butik med masser af kvadratmeter med møbler, og på butikkens 1. sal har Mie og Kevin etableret en outletafdeling.  

- Vi vil da opfordre folk til at gå på opdagelse i vores Outlet, hvor man kan finde masser af gode tilbud på møbler, som man kan få leveret, lige når man ønsker det, siger Kevin. 

Mie har da også et par “esser” i ærmet i forhold til at skabe en fin og hyggelig aften for Black Friday-kunderne.  

- Vi har denne aften generelt mange gode Black Friday tilbud i hele butikken på sofaer, lænestole, reoler, spisestuemøbler, tæpper og meget andet. Blandt andet har vi et plankebordsæt med 8 stole valgfri træ/farve til kun 13.999 kroner. Og det stopper ikke her, for vi har også mange gode julegaveideer i vores brugskunstafdeling, hvor du kan nyde gratis kaffe og kagebord.