Black Friday hos Zjoos – kom bare ind hele ugen

Den lokale skobutik i Give, Zjoos, er mere end klar til en god lang dag fredag d. 24 november, hvor der er åbent fra 10.00 – 22.00. Og man vil også gerne se kunderne hele uge 47. 

Af Jim Hoff – jimhoff@vorslokalavis.dk  

BUTIKSLIV: Black Friday er dagen, hvor butikkerne i den grad smider om sig med gode tilbud. Sådan bliver det også i den lokale skobutik, Zjoos, i Østergade. Det fortæller indehaver Lis Lundstrøm. 

- Vi giver hele fredag 20% rabat på alt, der ikke er nedsat i forvejen. Og når det er sagt, så vil vi også gerne gøre opmærksom på, at vi naturligvis gerne vil have kunder hele uge 47, så vi har mange gode tilbud, der gælder hele ugen, siger Lis og uddyber: 

Klar med aktuelle vintervarer 

- Vi har fyldt vores gadeborde med varer til super skarpe priser. Også inde i butikken har vi mange gode tilbud! Det er for eksempel nye Skechersmodeller til 800 kroner. Normalpris op til 1200 kroner. Derudover gier vi også 30% rabat på mange Green Comfort modeller, ligesom vi også giver 30 % i rabat på børnevinterstøvler og termostøvler. Hele ugen står vi klar til at hjælpe børnene med at finde den rigtige model og størrelse. 

Julen nærmer sig jo med hastige skridt, og derfor er Lis og butiksassistent Gunhild hos Zjoos naturligvis klar til at hjælpe kunderne med at få julegaverne i hus. Butikken er nemlig fyldt med alle de nye og aktuelle vintervarer. 

- Vi har et stort udvalg i sko og støvler til hele familien. Derudover er hylderne fyldt med hjemmesko, træsko og gummistøvler. Bl.a. forhandler vi de nye korte gummistøvler fra Green Comfort. Vi har også et stort og spændende udvalg af tasker og punge i flotte kvaliteter, oplyser Lis. 

Klar hele ugen med kaffe på kanden 

Black Friday er en af årets store handelsdage, hvor man hos Zjoos står sammen med resten af byen klar til en god handel.  

- Give har meget at byde på! Mange spændende butikker med personlig betjening, god service, lang bytteret og gratis parkering. Vi står hele ugen klar med kaffe på kanden og lidt sødt til ganen. Derudover kan man deltage i en konkurrence, hvor de handlende i Zjoos kan deltage i en konkurrence om et gavekort på 500 kroner, fortæller Lis.  

Man kan se mere om butikken og butikkens udvalg på den nye hjemmeside: Zjoosgive.dk. Her kan man se varesortiment og priser. Man kan også følge butikken på Facebook og Instagram. Her kan man se de aktuelle tilbud og aktiviteter i butikken. 

Lis og Gunhild ser frem til en god handel til Black Friday og er klar med en masse gode vintervarer. Foto: Jim Hoff