Blev inspireret til polterabend: Sabine og Martin inviterer indenfor i Give Action & Event

Der er mange steder, man kan hente inspiration til at starte egen virksomhed, men der sker dog næppe ret tit til en polteranbend. Men sådan var det for Sabine Teglgaard, da hun i 2022 vendte hjem fra en polterabend og foreslog sin mand Martin, at det setup kunne de lave noget bedre. Og så var tanken om Give Action & Event født.   

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

IVÆRKSÆTTERE: Nu har Give-området fået sin helt egen actionpark beliggende i naturskønne omgivelser i Lyngby ved Hedegaard på Hedegårdvej 27. 

Her bor Sabine Teglgaard og Martin Kristensen med deres tre børn Sofie, Lauge og Jeppe i et nybygget hus med udsigt over en smuk sø og med masser af god udenomsplads. Stedet rummede tidligere en gammel gård med dertil hørende jord, men nu er den gamle gård væltet for at give plads til Sabine og Martin med familie. 

- Det er det tredje hus, vi har gang i, og vi har også bygget sommerhus, så vi har altid gang i et eller andet. Der skal simpelthen bare ske noget hele tiden, forklarer Martin over en iskold Pepsi Max på den smukke terrasse med udsigt ned over søen – og over det setup, som denne artikel handler om: Give Action & Event.

Martin sagde ja på to sekunder

I forlængelse af søen ligger der en motocrossbane, hvor der kan køres Pitbike, som er en lille udgave af motocross-motorcykel. Her kan man også sejle på en selvbygget tømmerflåde på søen, dyste mod vennerne i bow combat, der er en slags paintball uden maling og blå mærker men i stedet med bue og pil. 

Derudover tilbyder Sabine og Martin eksempelvis også ringridning, stokkekamp, tovtrækning og ”slå søm i”.

Tilbage til hele grundlaget for Give Action & Park. Her var det som sagt, Sabine der var til polterabend, hvor man blandt var ude at køre pitbike. 

- Det var da sjovt, men jeg kunne med det samme se en masse muligheder, hvor vi kunne forbedre det koncept. Så da jeg kom hjem, foreslog jeg Martin, om ikke vi skulle åbne en bane med pitbike. Han kiggede på mig i cirka to sekunder og sagde så ”jow da – det kan vi da godt”, fortæller Sabine med et stort smil. 

Bredt koncept med bred målgruppe

For at forstå baggrunden for dette hurtige ja til det ret vilde forslag, skal det lige varedeklareres her, at Martin altid har været bidt af en gal motocrosser, og at sønnen Jeppe kører motocross flere gange om ugen – så tanken om at få en flok seje maskiner hjem i baghaven var på alle måder guf for Martin. 

Derfor det hurtige og helhjertede ’ja da’. 

Parret gik så i gang her hen over foråret at få det samlede koncept op at køre, for det skulle ikke kun handle om pitbikes, der skulle kobles flere aktiviteter på med henblik på at søsætte et setup, der kan invitere ind til netop polterabend, familiefester, virksomhedstiltag, teambuilding, familiedyst, studentergilder, hygge med vennerne osv. 

- Vi er åbne overfor alle mulige events og sammenkomster. Og det er for alle, børn og ældre kan sagtens være med. Man kan også nyde sin frokost herude, man kan låne en grill, hvis det er det man vil, så der er virkelig mange muligheder for at få nogle sjove og gode timer sammen med en masser aktiviteter her hos os, siger Sabine og Martin. 

Sabine Teglgaard, Martin Kristensen og søn og førstemand Jeppe, er så klar til at tage imod folk hos Give Action og Event, hvor der er en masse herlige aktiviteter, man kan kaste sig over. Foto: Jim Hoff

Åben efter aftale

Stedet er officielt åbnet hen over april, og der har været folk forbi for at teste mulighederne blandt andet en 30-års fødselsdag og en intern familiedyst i familien Kristensen. Sabine passer stadig sit job som tandlægeklinikassistent i Jelling og fodplejer i Give, mens Martin også har nok at rive i i sit civile job. 

- Vi kører jo ikke med faste åbningstider, det foregår efter aftale. Man kan plukke i pakkerne helt frit og strikke sit helt eget tilbud sammen, og generelt er det jo sådan, at jo flere, der er med, desto billigere bliver det. Vi er meget åbne og fleksible overfor gode ideer og forslag ikke mindst her i opstartsfasen, hvor det jo handler om at få en masse mennesker herud og se vores dejlige sted, siger Sabine og Martin.

Oplagt for foreninger og virksomheder

Man kan følge Give Action & Event på Facebook, hvor der hele tiden er opdateringer, så både private, virksomheder og foreninger kan følge med i, hvad er sker og hvilke aktiviteter der udbydes. 

- Vi synes jo, det er helt oplagt også for virksomheder at bruge vores sted her. I dag handler det rigtig meget om medarbejdertilfredshed, om teambuilding osv. Og her er vi jo helt oplagte til at skabe nogle gode og sjove rammer, hvor alle kan være med og få en god oplevelse med kollegerne og chefen. Men det er jo også oplagt for foreninger at bruge os – jeg kan da for eksempel sagtens se en fodboldklub holde en sjov aften herude hos os siger Martin, mens sønnen Jeppe så småt gør en stor håndfuld pitbikes klar til den forestående fotosession. 

Jeppe er nemlig ansat som førstemand, og håndhæver en række praktiske opgaver som vask af maskinerne, jævne banen efter brug samt en masse andre gode håndværkerjobs. Give Action & Event er med andre ord et rigtigt familieforetagende, og både Sofie på 8 og Lauge tager da også gerne en tur på en pitbike i ny og næ. 

Tilbyder motocross-træning hver mandag

Lige nu er Sabine og Matin i gang med at gøre den lille skovområde tæt ved huset klar til bow combat, hvor der faktisk kan være op til 50 deltagere i gange med at lege Robin Hood. 

- Nu synes vi, at vi har styr på konceptet, så nu gælder det om at få gang i nogle bookinger. Vi tænker hele tiden i udvikling, hvordan vi kan gøre det bedre, men lige nu handler det om at få synliggjort stedet her, siger Sabine. 

Her kan Martin tilføje, at han hver mandag eftermiddag fra 16.00 tilbyder friske drenge og piger fra 4.-7. klasse at gå til motocross. 

- Jeg er træner sammen med Jeppe, vi alt udstyret her, man skal ikke selv have noget med, så det er en billig måde at starte o på. Og vi skal nok sørge for, at det er sjovt for alle, pointerer Marten – som for øvrigt stadigvæk selv er aktiv motorcrosskører.