BREAKING: Advarsel - tricktyve igen på spil i Give. 2 ældre damer franarret deres dankort og penge

2 ældre kvinder er i dag i Give blevet franarret deres dankort af tricktyve. Efterfølgende er der blevet hævet penge i kontantautomater på de stjålne kort. Politiet er på sagen.

Af Jim Hoff - jimhoff@voreslokalavis.dk 

TRICKTYVE: Så er den gal igen her i Give. I dag er to ældre kvinder blevet franarret deres dankort af tricktyve, der mødte op og bankede på døren hos de to kvinder med en besked om, at der var sket noget på deres bankkonto, som banken ville tage sig af for at hjælpe de to kvinder. 

Mændene siger, de kommer fra banken, men den besked skal og må man ikke stole på. Derfor advarer politiet nu butikker og borgere her i byen og området om at lade være med at udlevere dankort til fremmede "bankfolk", der dukker op ved døren - det er ren fup og svindel.

Efterfølgende, og det er sket her til eftermiddag, er der så blevet hævet endnu ukendte beløb på de to kvinders konti via hæveautomater. 

Man skal IKKE udlevere noget som helst ved døren

Politiet er som sagt på sagen, og herfra lyder en klokkeklar besked om, at man IKKE skal udlevere noget som helst til folk, der dukker op ved døren og præsenterer sig som "hjælpsom" bankmand.

Spred meget gerne budskabet fra denne artikel så meget som muligt - ikke mindst vores lidt ældre medborgere skal forstå, at denne her slags svindel desværre er ved at blive hverdag i dagens Danmark. 

Så pas på derude - tænk jer om! ER du i tvivl, så kontakt din bank og tal med en medarbejder, du kender!