BREAKING: Guldmedalje til Mathias Holdt ved de Jyske Mesterskaber i Senior elite

Give-bokseren Mathias Holdt gjorde lørdag det umulige ved de Jyske Senior mesterskaber Elite, og vandt guld i finalen. Den første jyske mester i bokseklubbens historie fra selve Give by i 50 år. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

GULD TIL GIVE: Mathias Holdt fra Give Atlet Kliub var i finalen ved De Jyske Mesterskaber i Senior Elite oppe imod en storfavorit fra FAK Århus med væsentlig flere kampe, landsholdsdeltagelse og sølv ved Nordisk mesterskaber. 

Bokseklubben forklarer på et opslag på deres FB.side, hvordan det hele forløb.

Mathias viste sin absolut bedst boksning til dato, ingen tvivl om det. Hans modstander var en fantastisk bokser, men Mathias var bare bedre.  

Fra svær 1. omgang til suveræn 3. omgang

1. Omgang: Her starter det fint, men modstanderen får rimelig fat i kampen en stor del af omgangen, men til sidst får Mathias skudt sig ind på ham med sine kombinationer. 

2 omgang: Her viser Mathias klasseboksning og har sin modstander til tælling  

3. omgang: Her binder Mathias til perfektion den plan, der var lagt for kampen, og som han fulgte hele kampen. Kamplederen går ind og stopper kampen på RSC(referee stops contest), Guld til Give Atlet Klub 

Give Atlet Klubs første jyske mester i 50 år, der kommer fra Give - Mathias Holdt! Foto: Give Atlet Klub

Fortjent guld

Kæmpe tillykke til Mathias for guldet, det er så fortjent. Tak til Margit og Johnny i ringhjørnet, og tak til alle jer, som kom og støttede op og heppede på Mathias - sikke en oplevelse, I fik med hjem, lyder det med forståelige stolthed og begejstring i opslaget 

Vores LokalAvis har aftalt interview med Give seneste guldmedaljevinder i næste uge i anledning af den flotte præstation- og her kan den nybagte mester selv komme til orde og fortælle om sin oplevelse af kampen og om at stå med en guldmedalje som jysk mester omkring halsen.