BREAKING: Så blev det lige gratis at komme i Hoppeland på Torvet på lørdag

Give Handel & Erhverv er simpelthen lige kommet i julehumør her et halvt års tid før julemanden skal på turne. Eventen med hoppeland lørdag og søndag får et helt nyt look: Eventen kører nu kun lørdag – til gengæld bliver det så helt gratis at rende og hoppe i bymidten.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

BØRNELIV: Der er godt og gratis nyt til de børnefamilier, der havde tænkt sig at besøge Torvet i Give i weekenden i forbindelse med det store hoppeland, der bliver stiller op i bymidten. Oprindeligt skulle eventen have kørt over to dage med 50 kroner i betaling for et aktivitetsarmbånd, men mandag aften blev man i Give Handel & Erhvervs bestyrelse enige om et andet – og ganske kundevenligt koncept.

- Vi tænkte, at da der jo kun er et halvt år til jul, så kunne vi godt se os selv komme i gavehumør. Derfor besluttede vi for at give noget tilbage af den støtte, som byens trofaste kunder viser byens butikker, at vi gør det 100 procent gratis at deltage. Man skal altså ikke betale 50 kroner for at deltage. Til gengæld dropper vi søndag, så der bliver altså tale on en endags-forestilling, hvor også butikkerne vil holde åben, siger Hanne Lund, som er formand for Give Handel & Erhverv.

Arrangementet kører fra klokken 10.00 til 16.30, og det vil som sagt foregå på Torvet i Give. Det er Farmers Fest Udlejning, der stiller op med de mange forskellige aktiviteter, heriblandt Danmarks højeste rutschebane på hele 9 meter, en række hoppeborge samt en gyro space simulator.

- Vi tænker at vi ved at samle hele eventen på en dag, samme dag hvor butikkerne også er åbne, så kan vi skabe en rigtig fin og festlig lørdag med masser af gang i den i byen. Et vil vi glæde os rigtig meget til, og så er vi også rigtig glade for, at vi kan gøre det her gratis for børnene og deres familier, siger Hanne Lund.