Byggeboomet fortsætter i Give: GS Bolig bygger 6 boliger på Ringivevej

Det er ikke kun i “Golfbyen”, der er gang i byggeriet af nye boliger. Hen over foråret og sommeren bliver der nu også opført 6 boliger på hjørnet af Sdr. Ringvej og Ringivevej. Der er tale om 6 lejeboliger, og det er samme virksomhed, der byggede 23 lejeboliger i Grønborgparken i 2021. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

NYBYG: Nybyggeriet i Give er inde i en god stime, og efter at de tre nye boligområder ved golfklubben, Pigernes Kvarter, Bregnhoved Have og Kilemosen har fyldt den vestlige del af byen med en masse nye lækre boliger, sker der nu snart ting og byggesager på hjørnet af Ringivevej og Sdr. Ringvej. 

Her er det GS Boligudlejning fra Daugård, der går i gang med et nyt spændende projekt. Virksomheden er i forvejen godt bekendt med Give, idet det var samme selskab, der tilbage i2020-21 byggede de 23 lejeboliger i Grønborgparken, og som hurtigt fik ben at gå på.  

6 boliger på 120 kvadratmeter 

Projektet på Ringivevej består af 6 boliger, som med bygherres ord er ‘unikke boliger med tidssvarende design.  

Der er tale om 6 moderne boliger, hvoraf 3 boliger er med 2 badeværelser og 3 værelser, og de resterende 3 har 4 værelser.  

Alle boliger kommer med deres egen private have, en carport forberedt til opladning af elbil, praktisk skurplads og solceller. Der er tale om ganske rummelige boliger på 120 m2, og de første boliger er klar til indflytning i august måned, hedder det i beskrivelsen af det nye projekt fra GS Boligudlejning.

 Det nye boligprojekt ligger på hjørnet af Ringivevej og Sdr. Ringvej og består af 6 lejeboliger. Foto: Google Maps

Indflytning til august 

Boligerne vil blive opført i følgende rækkefølge med følgende forventelige indflytningsdatoer: 

Ringivevej 41 indflytnings 1.8. 2024, Ringivevej 43, indflytning 1.8. 2024 og Ringivevej 45, indflytningsklar 1.8. 2024. 

Ringivevej 47, indflytningsklar den 1.9. 2024 og Ringivevej 49 og 51 forventes indflytningsklar 1.10. 2024. 

Unik beliggenhed 

Vores boliger har den perfekte beliggenhed - tæt på byen, skole, supermarkeder og fritidsaktiviteter. Med en central placering får du nem adgang til alt det bedste, byen har at tilbyde. 

-Vi kan med disse 6 energivenlige og moderne boliger præsentere et boligområde med en fantastisk central beliggenhed med alle nødvendige faciliteter lige rundt om hjørnet, herunder skole, supermarkeder og fritidsaktiviteter, hedder det ydermere i beskrivelsen af projektet.  

Man kan indhente yderligere informationer om projektet HER