Byggeriet af projekt Kilemosen går efter planen: Nu kan du skrive dig op til lejemål

Det nye byggeprojekt i Kilemosen ved golfbanen ved navn ‘Kirstine Madsens Vej’, rummer i alt 22 boliger til udlejning. Det er Koncept Montage og Morten Michaelsen, der står for byggeriet, og nu kan man blive skrevet op hos danbolig, hvis man er interesseret i at leje en bolig. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

NYBYG: Byggeriet af de 22 nye lejeboliger på ‘Kirstine Madsens vej’ tæt ved golfbanen, er nu gået ind i en fase, hvor der kan arbejdes over jorden. Det hele går efter planen, på trods af, at der har været masser af sne og andet træls vejr.  
Det fortæller Lars Secher fra danbolig i Give. 

- Nu er håndværkerne begyndt at stille elementer op efter en grundig forarbejdning af jorden, der skal bygges på. Det betyder, at folk nu bedre kan se, hvordan det kommer til at se ud i forhold til ruminddeling osv., og det betyder også, at vi nu åbner for, at man kan blive skrevet op til en bolig, fortæller Lars.  

Masser af forespørgsler 

Han kan notere sig, at siden projektet blev bekendtgjort, at der har været masser af forespørgsler på de 22 boliger. Og nu hvor det er konkret, vil det nok blive endnu mere.  

- Nu kan folk ligesom bedre fornemme rummene, nu hvor der er sat elementer op. Vi forventer at boligerne er klar til indflytning den 1. juni 2024, og er man interesseret i at blive skrevet op eller bare se lidt mere til projektet, kan man se det på danboligs Gives hjemmeside, forklarer Lars.  

Projektet er iværksat af en lokalmand, Tobias Langkjær, og det gør jo ikke projektet mindre interessant, at der er den slags lokalt hjerteblod med i byggeriet.  

Projektet indeholder 22 luksuriøse boliger, hvor der er 2 enheder på 108 kvadratmeter og 20 enheder på 111 kvadratmeter. Boligerne henvender sig til alle interesserede, herunder også det lidt ældre publikum, idet planløsningen på alle måder er lavet i en ældrevenlig udgave.  
Er man glad for golf, er det jo også en unik mulighed her, men som sagt, så henvender vi os til et bredt publikum med de her huse, fortæller Lars Secher.  

 Det er HTH, der leverer inventaret til boligerne i projektet. Her et kig på køkkenet, bryggers, bad og et værelse. Foto: Jim Hoff

Kælet for detaljerne 

Bygherre Tobias Langkjær ser også frem til at kunne præsentere sit og Morten Michaelsens projekt for byens og områdets borgere.  

- Vi har en ambition om at skiller os positivt ud med det her byggeri. Vi har virkelig kælet for detaljer her. For eksempel kører vi med en ensidig taghældning, og det betyder, at vi kan køre op til kip inde i huset. Det giver en rigtig god rumfølelse og tilfører husene et moderne udtryk. De ligger i forvejen i et naturskønt område, hvor vi opfører store glaspartier med blik ud til søen, vi dropper gipspladerne og bruger akustikvenlige trolltex-plader i stedet for, og så er vi meget skarpe på at lave en meget funktionel og brugervenlig indretning. Eksempelvis med ovne, vaskemaskiner og tørretumblere i arbejdsvenlige højder, forklarede Tobias, da vi første gang skrev om det spændende nybyggeri ved Kilemosen.  

Hvis man vil have mere info om det nye byggeprojekt på Kirstine Madsens Vej og eventuelt skrives op til en bolig her, kan man kontakte danbolig på telefon 75 73 99 00, ligesom man også kan orientere sig om projektet på danbolig Gives hjemmeside HER