Campingpladsen er klar: 8. maj hejser Brian bommen op 

Den sidste uges tid har der hersket stor travlhed på campingpladsen i Give, både hos de grønne fingre udenfor og inde i det administrative maskinrum. Den nye campingchef Brian Christiansen fortæller her om dagene op til åbningen den 8. maj.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

GIVE: Den 8. maj sker det: Give Camping åbner officielt for tilgang af campister, og det bliver som tidligere beskrevet her i Vores LokalAvis med lejrchef Brian Christiansen i spidsen.  

Alt imens hans søn og svigerdatter har rygende travlt med at blive klar til åbningen af Choly’s Diner, arbejder Brian sammen med De Grønne Fingre på at blive klar til åbningen af selve campingpladsen den 8. maj klokken 17.00. 

- Det går rigtig fint. Det er godt nok en flok ihærdige og flittige folk, der er med i De Grønne Fingre. De går til opgaven med krum hals og stor ekspertise. Og så er jeg dybt benovet over det store netværk, de har. Der er ikke den maskine eller den ting, de ikke kan skaffe. For nyligt gik vores plæneklipper i stykker, og den fiksede gutterne lynhurtigt. De skaffede en stor Manitou, løftede havetraktoren, skiftede kilerem på ingen tid - så tingene kører bare helt perfekt, lyder det anerkendende fra Brian Christiansen. 

Bookingsystemet er klar 

Han har sammen med sit team været i gang på campingpladsen i godt en uge, så der er kort tid til at få det hele klar til den 8. maj.  

- Vores bookingsystem til pladsen kom op at køre her i dag mandag, og så forventer jeg at selvbetjeningsdelen ved bommen vil oppe at køre i løbet af cirka 3 uger. I mellemtiden er vi klar med en midlertidig løsning, så folk kan komme ind på pladsen. De 6 pladser til autocampere er også klar fra start, og så har vi fået etableret en række pladser med strøm på bane 4, som vi nu råder over 100 procent. Der vil løbende blive etableret flere strømstik på pladsen der. Det betyder, at vi her og nu kan tilbyde 67 pladser, og det er min ambition, at vi på sigt når op på 130 pladser. 

Brian kan ydermere, at man nu også er klar med et telefonnummer til campingpladsen, 6116 98 94, hvor man får direkte fat i Brian himself. Campingpladsens hjemmeside er også oppe at køre.  

Den finder du HER 

 

Lejrchef Brian Christiansen melder campingpladsen klar til åbning den 8.maj kokken 17.00. Foto:Jim Hoff

Familiecamping i ordets bogstaveligste forstand 

Det er Brians søn Carl, der står for it-teknologiske omkring bookingsystemet, og hans datter Ayla står i spidsen for Clean Team, der gør rent på campingpladsen. Samtidig svinger Brians hustru, Camilla, også malerpenslen, og da det er sønnen Jesper og svigerdatteren Choly, der kører cafeteriet, kan man vist roligt kalde Give Camping for en vaskeægte familiecampingplads. 

- Det er da hyggeligt, at vi går herude som familie og ordner tingene sammen. Der er på den måde meget hjerteblod i det her projekt, og vi glæder os rigtig meget til at åbne på onsdag, hvor vi møder her klokken 17.00 med alle de frivillige. Og de er også med til, at det er dejligt at være her, og jeg glæder mig da også til at komme rundt og få nogle gode snakke med De Grønne Fingre, der bare gør det supergodt, siger Brian. 

Ros til kommunen og fodboldklubben 

Han har også kun ros til over for samarbejdet med Vejle Kommune, hvor det er Thomas Frank, chefen for Stab og Borgerservice, og Thomas Schmidt, leder af idrætsfaciliteter, han har haft en god og konstruktiv dialog med.  

-Vejle Kommune har været vildt konstruktive og løsningsparate, og det har også været en fornøjelse at arbejde sammen med byrådspolitiker og formand for teknisk udvalg, Gerda Jørgensen, og Lars Utoft fra udviklingsrådet. De har alle bidraget til en rigtig god proces med at få denne her aftale op at køre. Jeg har også haft det første møde med fodboldklubben, som jo også er en væsentlig del af livet her på campingpladsen.

- Det var et godt og konstruktivt møde, hvor vi fik snakket nogle småting på plads, jeg har fået holdenes kampprogram, og i det hele taget havde vi en rigtig fin åben dialog, som vi vil fortsætte med løbende at have omkring vores samarbejde herude på stadion og camping. Vigtigt med denne her snak, nu starter vi på en helt frisk, og jeg glæder mig til et få et godt samarbejde med fodboldklubben – og selvfølgelig også alle de andre foreninger, der er herude, siger Brian.  

 

 De Grønne Fingre er godt i gang med at gøre pladsen klar til åbningen den 8. maj. Foto: Jim Hoff