De første vindere: Emma, Otilia og Nellie på besøg hos julemanden

Søndag væltede sneen ned over Give på smukkeste vis, og det var også søndag, at Give Handel & erhverv fandt de første tre vindere af juletegningskonkurrencen. Og de fik fine gaver. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

JUL I GIVE: Igen i år lancerer Give Handel & Erhverv den populære juletegningskonkurrence, hvor byens og omegnens børn kan aflevere en tegning i postkassen ved julemandens hus på Torvet I Give. 

Julemandens kone udtrækker så hver uge en række vindere, der bliver inviteret ned på Torvet, hvor julemanden, hvis børnene ellers kan vække ham af hans middagslur, så får udleveret fine gaver som præmie for deres fine tegninger.  

Søndag den 3. december var det de tre søde piger Nellie, Emma og Otilia, der var de heldige vindere. De havde tager deres mor og far plus et par bedsteforældre med, så det lykkedes i samlet kor at synge julemanden ud af den trygge søvn i det lille hyggelige julehus.  

Bliv bare ved med at putte tegninger i postkassen

Han havde også sækken fuld af gaver, og de blev uddelt med rund hånd til stor begejstring for de tre friske piger, der med røde kinder og brede smil straks gik i gang med at pakke deres gaver op.  

Mens pigerne pakkede op, var Emmas far og lillebror i gang med at lave en stor flot snemand til Torvet, og det lykkedes på bedste vis. Og dermed har den gode julemand pludselig fået selskab nede på Torvet.  

Det var Hanne Lund fra GHE, der orkestrerede gaveoverrækkelsen, og hun fortæller, at børnene endelig bare skal blive ved med at putte tegninger i postkassen.

Julemanden har nemlig masser af gaver på lager, så det er bare frem med farveblyanterne og papiret.