De gjorde det igen: Givskud Zoo er Årets Dyrepark for 4. år i træk!

Børn i byen-hjemmesidens brugere har talt og det igen til fordel for den lokale dyrepark: Givskud Zoo - Zootopia er for fjerde år i træk kåret som den bedste dyrepark i Danmark. Det er simpelthen høj, høj klasse. 

Af Givskud Zoo - presseafdelinger 

GIVSKUD: Årets dyrepark er en zoologisk have, park og/eller akvarium, der giver børnefamilier mulighed for at komme helt tæt på levende dyr. 
Sådan lyder beskrivelsen i afstemningen om, hvem der skal være Årets Dyrepark i Danmark. Og igen i år har forbrugerne stemt Givskud Zoo - Zootopia ind på en førsteplads som den bedste dyrepark i Danmark. Det er dermed fjerde år i træk, at parken modtager prisen. 

Bag konkurrencen står hjemmesiden Børn i byen, som er Danmarks største onlineguide til børnefamilier. Hver år uddeles Børn i byen Prisen i forskellige kategorier. Fælles er, at det er rettet mod børnefamilier; aktiviteter, produkter, underholdning mv. - alle sammen emner, der henvender sig til børn og deres forældre. 

Det er kunderne, der har stemt 

Det særlige ved Børn i byens prisuddeling er, at det både er forbrugere, som nominerer finalister - og forbrugerne som derefter stemmer om, hvem vinderne skal være. 
Det er 13. år i træk, at Børn i byen Prisen er blevet uddelt, og antallet af stemmer har slået rekord med hele afgivne 71.304 stemmer.

- Det er svært at få armene ned, når vi år efter år oplever den store opbakning fra forbrugerne, fra vores gæster. Vi er utrolig glade for, at danskerne synes, at de har så gode oplevelser, når de besøger os, at vi igen fortjener prisen som årets dyrepark foran nogle i øvrigt rigtig fine andre attraktioner, siger marketingchef i Givskud Zoo - Zootopia Morten Hechmann Andersen. 

Flotte ord fra børnefamilierne 

I år har Børn i byen tilføjet en mulighed for, at de danskere, som har deltaget i afstemningen, også har kunnet skrive nogle ord om dem, de har stemt på. 
I en pressemeddelelse fra Børn i byen er der uddrag af de flotte kommentarer om vinderne. Om Givskud Zoo - Zootopia står der; 

”Fantastisk Zoo. Søde medarbejdere og venlighed, og de er gode til at respektere solsikkesnor. Pænt og orden over alt. Gode til at hilse.” 

”Et rart og afslappende sted at være med de nødvendige faciliteter, og jeg fornemmer, at dyrene har det godt i Givskud Zoo. Og så er Richard Østerballe (direktør, red.) meget i øjenhøjde og ægte.” 

”God for både børn og voksne. Det er tydeligt, at dyrene har det godt. Der er altid god service fra personalets side.” 

Årets Dyrepark Prisen - og de andre Børn i Byen priser - blev uddelt søndag den 5. november 2023 ved et stort finaleshow i Arbejdermuseets festsal i København, hvor Oda Omvendt, kendt fra DR Ramasjang, styrede slagets gang. 
 
Udover Givskud Zoo - Zootopia var Knuthenborg Safaripark, København Zoo, Odense Zoo og Skandinavisk Dyrepark blandt finalisterne i årets afstemning.