Den fortryllende ballonmand gi’r den masser af humør-gas i Give downtown

I forbindelse med Black Friday har Give Handel & Erhverv hyret en tryllekunstner/ballonklovn til at komme og gøre byen endnu mere festlig 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

UNDERHOLDNING: Kenneth Baun er både tryllekunstner og ballonklovn, plus mange andre finurlige og underholdende ting. Ham kan man møde i bymidten til Black Friday.  

Kenneth Baun er kendt for sin professionelle indgang til børn med sin fremvisning af kunst indenfor trylleri. Hans underholdende performances kommer alle til glæde, hvor både voksne og ikke mindst børn, bliver underholdt på bedste vis.  

Den friske og farverige ballonklovn formår nemlig at fange alle; både unge som gamle. Børnene er, som de fleste nok ved, altid meget betaget af trylleri, og Kenneth Baun er god til at inddrage børnene i de forskellige trylle- og ballonnumre. 

-Børn elsker jo at få en farvestrålende ballon formet til en ballonhat, et ballonsværd, eller klassikeren over dem alle: Ballonhunden. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænsen for hvilken ballonfigur, jeg skal lave, når jeg er ude og underholde børnene med ballonfigurer og lidt trylleri, siger Kenneth Baun.  

Den herlige ballonklovn/tryllekunstner er på banen i perioden 19.30-21.30.

 Ballonklovnen Kenneth Baun underholder i bymidten til Black Friday. PR-foto