Det gik godt nok hurtigt: Alt udsolgt til Bamse Madsen og Ris Ras på kroen

Lions Club Give kan roligt hænge de røde lygter ud til deres forårskoncert på Diagonalkroen med Bamse Madsen og Ris Ras. Alle billetter er revet væk!

Af Jim Hoff - jimhoff@voreslokalavis.dk 

BYLIV: Det gik da godt nok hurtigt. Ganske få dage efter at her i Vores LokalAvis skiltede for Lions Clubs forårskoncert til marts med Bamse Madsen og Ris Ras på Diagonalkroen, kan Birgitte Larsen med et smil på størrelse med Fyn meddele, at der er totalt udsolgt. Samtlige 160 billetter er sipelthenh revet væk på 3-4 dage.

Vi spoler lige filmen tilbage til den 15. november, hvor Birgitte Larsen fra Lions Clubs festudvalg med sikker stemmeføring udtalte følgende til Vores LokalAvis: 

- Bamse Madsen er en meget kendt og populær kunstner, der rammer Bamses Venner spot on. Han appellerer både til ældre og yngre folk, så jeg er sikker på, at de 160 billetter nok skal blive revet væk. Og så er det jo en glimrende julegaveidé at købe billetter til sin kone/mand eller vennerne.  

Og hun fik jo ret, den gode fru Larsen!

Godt at se, at folket i Give og omegn bakker op om diverse events og arrangementer - og tillykke de til både de 160 heldige, der fik plads og til Lions med et godt set arrangement.