Det gode butiksliv: Merci stiller igen med fuldt hold – og holder nu kvalitetsudsalg

Der er godt nyt fra Marianne Dragsbæk, indehaver af Merci i Vestergade. Hun har nu fået ansat en ny medarbejder, og i uge 25 starter forretningen udsalg med fine kvalitetsvarer på hylderne.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

BUTIKSLIV: At det er sommer, kan ingen vel være i tvivl om med de temperaturer og al det herlige solskin, vi for tiden ligger badet i. Og med sommerens komme starter en række af Gives butikker også deres udsalg.

Således også hos Merci i Vestergade, hvor indehaver Marianne Dragsbæk trykker på den store udsalgsknap i uge 25.

- Det vil være om et regulært udsalg hen over sommeren med en masse fine kvalitetsvarer på hylderne, hvor der gives helt op til 50 procents rabat på butikkens restlager. Vi taler om mærker fra Malene Birger, Heart Made Aiayu, Sibin Linneberg og Mosh Mosh. Og vi kører udsalget hen over hele sommeren, skal der lige understreges, fortæller Marianne.

Og der er flere good news fra Merci, for det er lykkedes for Marianne at få ansat en ny butiksassistent efter at Dorthe Lynbech stoppede tilbage i maj.

- Vi har fået ansat Celine Silkeborg. Hun kommer fra Gadbjerg, de gør alle de gode piger jo, hun er 20 år og en megakvik pige, der glæder sigt til at lære butikkens kunder at kende, fortæller Marianne med et stort smil.

Hun er jo selv oprindeligt fra Gadbjerg, så derfor den glimrende henvisning til de go’e Gadbjerg-piger.

- Celine er en pige med mod på tingene, og hun går nu ind og er medbestyrer på vores webshop. Det er noget hun bare brænder for, og med Celines ankomst har vi jo så også fået en ny (og yngre) model til vores Instagram og Facebook-opslag. Og det er jo bestemt også rigtig fint, siger Marianne.

20-årige Celine Silkeborg er startet som butiksassistent hos Merci i Give. Foto: Merci