Det var på alle måder opløftende: Endnu en tung opgave til de frivillige

Onsdag aften var der dømt store muskler og tunge løfteopgaver i fællesskab. De store måtter i motoriksalen skulle sættes på plads, og igen kom ordsproget “Sammen er vi stærke” til sin ret.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

FORENINGSLIV: Tiden nærmere sig med hastige skridt, hvor det nye idrætscenter Vestjysk Bank Arena i Give kan tages i brug. 2. marts er der inviteret ind til The Grand Opening, som vi siger her i Jylland.  

Den 15. og 16. marts lægger dette nye centrum for idrætslige og kulturelle fællesskaber i Give så gulv til Give Gymnastikforenings store flotte forårsopvisning. Det betyder naturligvis, at der i disse uger arbejdes på højtryk i gymnastikforeningen for at blive klar til denne store gymnastik- og folkefest.  

Inden den store springmåtte kunne sættes på plads, skulle de lige limes sammen og betrækkes med stof. Foto: Jim Hoff

Stærke mænd – og endnu stærkere kvinder

Det betyder også at nu, hvor håndværkerne har forladt arenaen, at gymnasterne kan begynde at flytte deres redskaber fra Ikærhallen over i Vestjysk Bank Arena- og her lyder en af de mere tungtvejende opgaver på at få etableret faciliteterne i den nye motoriksal, så det hele står klar til brug til de forventningsfulde gymnaster.  

Onsdag aften var en mindre hær af stærke mænd og endnu stærkere kvinder mødt frem i Vestjysk Bank Arena for at foretage de første indledende manøvrer i forhold til at gøre de nye flotte springfaciliteter klar i føromtalte motoriksal.  

To gigantiske springmåtter skulle først “limes sammen”, beklædes med stof og derefter bæres på plads i de dertil hørende rammer. Det var planen, at begge springmåtte skulle monteres denne aften, men grundet lidt tekniske udfordringer blev kun den ene måtte gjort klar og løftet på plads. Måtte nr. 2 røg så på plads den efterfølgende fredag formiddag. 

Disse to herlige tøser havde fundet deres helt egen fortolkning af en springgrav - og de morede sig kongeligt. Foto: Jim Hoff

”Svup” sagde det

Efter en rundtur i de nye flotte faciliteter blev “løfteholdet” budt på en øl og en vand, som de lige kunne forstærke energibalancen med, inden den opløftende opgave ventede forude.  

Her blev en gruppe flotte fyre/stærke mænd (de var alle enige i begge beskrivelser) fordelt med matematisk præcision rundt om den store firkantede “skumbanan”. Og så gik der ellers med stor elegance og bredt smilende man power derudaf.  

Det hele kørte perfekt og med et befriende ‘svup’ satte den store måtte sig perfekt fast i rammen – og så blev der naturligvis jublet, som havde kommunen lige tildelt GISK og det nye center 5 millioner til oprettelse af ordnede parkerings- og adgangsforhold ved det nye center.   

Når det nye motorikcenter står klar, venter der et sandt slaraffenland for både unge og ældre – og ingen tvivl om, at det også kan give gymnastikafdelingen et stort boost.

 

Veltilfreds flok efter veludført arbejde. Foto: Jim Hoff