Efter 17 dages kamppause: Give stærkt tilbage med 4-1 sejr over KIF

Give Fremads jyllandsseriemandskab er tilbage efter 17 dages “ferie”. Og det med bravour med en stærk 4-1 sejr på udebane over chanceløse Kolding IF. Udover de 3 points kunne Give også glæde sig over en flot debut til unge Jonathan Hugo Fraulo, der er den næste young and upcoming spiller i klubben.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

FODBOLD: Det blev et overbevisende ‘comeback’, som Give Fremads jyllandsseriehold leverede fredag aften i Kolding IF. Efter 17 dages kamppause pulveriserede et veloplagt gæstehold hjemmeholdet med 4-1, og det var ifølge Gives cheftræner Kasper Bach-Jensen billigt sluppet. 

- Vi leverer en overbevisende præstation i kampens første 60 minutter. Ret beset var der kun ét hold på banen, vores kombinationsspil kørte bare helt flydende, vi producerer masser af chancer og fører jo også 3-0 ved pausen på nogle flotte mål. KIF får så scoret på et once-in-a-lifetime langskud a la David Beckham fra 5 meter inde på deres egn banehalvdel. Her er vi en mand i overtal og lægger et højt pres på dem, og vores keeper Anders er helt som aftalt langt ude af målet - og ja, det udnytter de så med et fantastisk flot skud. Men Anders skal bestemt ikke lastes for det mål, fortæller Kasper.  

Magnus "Pirlo" Rasmussen leverede en stærk præstation på Gives midtbane, hvor den omskolede venstreback styrede spillet flot. Foto: Jim Hoff

Magnus brillerede på midtbanen 

Efter pausen kommer Give hurtigt på 4-1 ved indskiftede Kristoffer Larsen, og derefter kunne Givetræneren se sit hold falde lidt i kadence.  

- KIF kommer lidt bedre med, fordi vi bliver lidt mere passive og ‘tilfredse’. Anders hiver i den fase nogle flotte redninger ud af ærmet, men vi har bestemt også vores muligheder på omstillinger. Her var vi så bare ikke skarpe nok, men generelt er vi i kontrol og kører den sikkert hjem, siger Kasper.  

Han kunne se midtbanegeneralen Magnus Rasmussen spille en rigtig fin kamp, hvor han styrede spillet rigtig godt fra sin centrale position på midtbanen. Der er også lidt ekstra ros til de to wingbacks, Thomas Moise og Malthe Pedersen, der begge bød godt ind.  

- Dejligt at Malthe er ved at være tilbage i form efter sin skade, og Moise, han leverer jo bare hver gang. Han er bare en maskine, lyder det anerkendende fra Givetræneren.

  Malthe Debel Pedersen er ved at være på toppen igen efter en skadespause- og han leverede en fin indsats i udekampen mod KIF. Foto: Jim Hoff

Lovende debut til Hugo Fraulo 

Kampen gav debut til den unge midtbanespiller/wingback, Jonathan Hugo Fraulo, der imponerede Kasper Bach-Jensen med sit indhop i det 52. minut.  

- Hugo leverede en indsats til UG. Jeg har længe vidst, at han har et stort potentiale, og det er han ved at forløse nu. En type der læser spillet rigtig godt, og som kommer med nogle rigtig fine ting i vores spil Han er helt klart en ung spændende spiller, man skal lægge mærke til i fremtiden, pointerer Kasper.

Jonathan Hugo Fraulo kom på banen i det 52. minut og fik en rigtig fin debut på Gives jyllandsseriemandskab. Foto: Jim Hoff

Næste kamp er allerede på tirsdag, hvor Give klokken 19.00 møder Egen på kunstgræsset ved Søndermarkshallen.  
 
Mål for Give:  

1-0 i det 10. minut: Magnus Bitsch, assist Jakob Kristensen 
2-0 i det 24. minut: Jeppe Jørgensen, assist Magnus “Pirlo” Rasmussen 
2-1 i det 44. minut 
3-1 i det 45. minut: Jakob Kristensen, assist Malthe Debel Pedersen 
4-1 i det 52. Minut: Kristoffer Larsen, assist Magnus “Pirlo” Rasmussen  

Med sejren og de tre points på kontoen indtager Give nu atter 2. pladsen i rækken med 14 points for 7 kampe. Suveræne EfB ligger 1’er med 24 points for 8 kampe - altså fuld ruse til pointfiskerne fra vestkysten.  

Kristoffer Larsen kom på banen i 2. halvleg og scorede hurtigt til 4-1 for Give. Foto: Jim Hoff