Er du en af de heldige? Vestjysk Bank sætter 20 billetter på spil til Komik på Kroen

Den 25. januar går det løs med endnu en hæsblæsende omgang Komik på Kroen med en virkelig spændende palet af stand-uppere. For at bakke op om eventen og byen sætter Vestjysk Bank 10 x 2 billetter på højkant. Konkurrencen kører på Vestjysk Banks Facebookside 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk 

UNDERHOLDNING: Vi nærmer os med hastige skridt dagen, hvor Komik på Kroen igen løber af stablen. Arrangørerne har samlet en virkelig spændende og interessant vifte af komikere, der fra klokken 20.00 springer op på scenen den 25. januar i den gamle krosal. 

Læs blot her: Brian Mørk (danmarksberømt), Daniel “Hoff” Hoff (fra Give), Henriette Thuesen (vært), Lis Rytter (80-år) og Mia Westergaard samt en overraskelse, den hemmelige gæst, fra den høje komikerhylde.  

I forbindelse med showet på kroen er Vestjysk Bank i Give nu ude med en konkurrence, hvor man kan vinde 10 x 2 billetter til den dødmorsomme aften 

Det fortæller filialdirektør, Lars Bodholdt, og det er ret enkelt at vinde billetter. Og som Lars siger, så kan alle deltage!

- Vi udlodder som sagt hele 10 x 2 billetter til showet, og det eneste, du skal gøre for at deltage, er at skrive, hvem du gerne vil have med til stand-up, hvis du bliver den heldige vinder. Det foregår på Vestjysk Banks Facebook-side, fortæller Lars Bodholdt, og tilføjer:  

-Vi trækker hele 10 vindere blandt alle kommentarer allerede på tirsdag den 23. januar. De heldige får direkte besked og bliver offentliggjort i opslaget.

Det handler om lokal opbakning

Lars forklarer, at man støtter op omkring dette fine tiltag, fordi det er Vestjysk Banks politik at støtte op om lokale tiltag som fx Komik på Kroen. 

- Det gør vi, fordi vi gerne vil være med til at sikre, at vores lokalområde udvikler sig aktivt og attraktivt til glæde og gavn for alle os, som bor i området, pointerer Lars Bodholdt.  

For en god ordens skyld skal det understreges, at Facebook intet har med konkurrencen at gøre. 

Her finder du Vestjysk Banks Facebook-side

 

Filialdirektør i Vestjysk Bank i Give, Lars Bodholdt, er igen i gavehujmør, idet banken udlodder 2 x 10 billetter til Komik på Kroen.Foto: Jim Hoff