Evaluering af Julehjælp 2023 i “Gamle Give Kommune”

Den årlige julehjælp i Give søsat af Røde Kors i tæt samarbejde med Give Kirke, Lions Club og Vejle Kommune er nu effektueret, og igen i år kommer mange til at nyde godt af julehjælpen. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

VELGØRENHED: - Igen i år lykkedes det at tilgodese samtlige ansøgere til Røde Kors Julehjælp i ” Gamle Give Kommune. 

Det fortæller Petra Raundahl fra det lokale julehjælpsudvalg i Give, og hun kan også fortælle, at denne succeshistorie baserer sig på en masse god opbakning både fra lokalt og kommunalt hold 

- Julehjælpen er efterhånden omgivet af lutter velvillighed, og igen i år er så mange som muligt blevet begunstiget på grund af et efterhånden flerårigt samarbejde mellem Vejle Kommune, Give Kirke, Lions og Røde Kors, der alle bidrager på hver deres måde med midler, koordinering og støtte, fortæller Petra. 

Samarbejdet muliggør, at så mange forskellige som muligt får del i julehjælpen, hvorved hjælpen kommer til at gøre gavn i flest hjem, hvilket naturligvis glæder de lokale julehjælpsydere. 

Rigtig fin julehjælpspakke til glæde for hele familien 

Julehjælpen består af et Gavekort på 900 kroner til en af Coops Butikker samt et gavekort på 230 kroner til hvert barn.  

Sportigan og Billeskov har været til stor hjælp og støtte med at formidle gavekortene, hvoraf den lokale Røde Kors afdeling har givet 200 kroner til hvert gavekort og de to butikker de sidste 30 kroner. Derudover er der i hver pose en gave til hvert barn på omkring 200 kroner. En stor flot æske julesmåkager fra Givesco har været med til, at der også var noget til den søde tand. 

- Julehjælpsudvalget takker alle for samarbejdet, og vi vil her gerne ønske alle en glædelig jul og godt nytår, lyder det afslutningsvist fra Petra Raundahl.