Fed danseaften: Den Røde Tråd ramte plet i Thyregod

Kim Larsen og Shu-Bi-Dua ørehængere fik i den grad Thyregodfolket ud på dansegulvet, og sandelig om ikke også der blev kastet med kiks ad libitum, da hvalen Valborg dukkede op på scenen.  

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

THYREGOD: Det der med at holde fest, det kan de altså godt finde ud af i Thyregod. Det fik vi solide beviser på lørdag den 9. marts, hvor sportsforeningen Frem Thyregod og Center Thyregod havde inviteret til forårsfest.  

I aftenens anledning var avisens mand på pletten Søren Laursen fra arrangørgruppen, og han kan melde tilbage om en fantastisk god fest og et godt arrangement. 

Over 200 til stærk danseaften 

-Der var mødt 190 mennesker op til spisning, hvor kursuscentret havde lavet buffet. Efter spisningen satte Torben DJ gang i festen, da han spillede ‘Sweet Caroline’, og folk viste, hvilken stemning aften skulle have, fortæller Søren. 

Han kan ydermere berette, at der blev solgt yderlige 15 billetter, så man rundede de 200 mennesker. Og de bidrog ifølge vores udsendte lokalreporter Laursen sammen med kopibandet “Den Røde Tråd” til en rigtig god aften. 

-Den Røde Tråd gik på scenen 20.30, hvor de først spillede et sæt på 7 min med Shu-Bi-Dua, Og det tog ikke 2 minutter, før folk havde fyldt dansegulvet. Der var også tid til den traditionelle kasten med kiks, da hvalen Valborg kom forbi. 

 Der blev danset igennem både til ørehængere fra Shu-Bi-Dua og Kim Larsen, da Frem Thyregod og Center Thyregod inviterede til forårsfest med "Den Røde Tråd" i Thyregod-hallen, Foto: Søren Laursen

Så kiggede Larsen lige forbi 

Men Shubberne var ikke de eneste danske musiklegender, hvis musik fik en renæssance denne aften. Gavflaben med den brede københavnske accent og de kække bemærkninger indtog også podiet. 

-Efter pausen fik stemningen et hak op, da der blev spillet Kim Larsen. Det var en fryd for øjet at se alle de glade og feststemte mennesker i hallen, og vi havde ramt alle lige fra 18 til over 80 år, lyder det fra en begejstret Søren Laursen. 

Og der var skam også ros for setuppet fra musikken. 

-Lige inden den røde tråd skulle gå af scenen, kom deres manager og sagde, det havde været en fantastisk aften og de var klar på at komme igen. Og her kan vi allerede afsløre, at der arbejdes på højtryk for at få dem igen til næste års forårsfest lørdag den 8. marts, oplyser Søren, der her skal have tak for sin indsats som både fotograf og lokalreporter på pletten.

 Kopibandet "Den Røde Tråd" leverede i den grad varen - og arrangørerne bag forårsfesten i Thyregod håber, at bandet kommer igen den 8. marts 2025. PR-foto