Foredrag på Harresø Have Kursuscenter: Livets Kraft - Bliv chef for dit liv 

Torsdag den 30. Maj kan du komme til foredrag på Harresø Have Kursuscenter, hvor Eghon Engelund kommer med nogle bud på og værktøjer til hvordan du tager ansvar for dit eget liv – og dermed får kontrol over dit eget liv.  

GIVSKUD: ”Så længe du trækker vejret, lever du – du kan se livet, høre det og mærke det. Ansvaret for dit liv – ligger hos dig selv”.  

Det er en livsindstilling, foredragsholder Eghon Engelund har, og ham kan du møde tirsdag den 30. Maj klokken 19.00-21.00 på Harresø Have Kursuscenter på Hærvejen 143. Det er en livsindstilling og metode, han bruger til fortsat at styrke sig mentalt i livet og i de udviklingsforløb der opstår. 

Handler om at være optimalt til stede i sit liv

Eghon Engelund fortæller, at metoden er et arbejde, der styrker og forbedrer den enkelte til bedre at være optimalt til stede i sit liv og tage ansvaret for de udfordringer, der opstår undervejs i livet. 

- Udgangspunktet for foredraget er, at du kommer langt med et positivt livssyn. Det er ikke en beretning om et langt liv med mange udfordringer men en fokusering på en platform hvor du kan tage udgangspunkt for din videre færden i livet ved bl.a. anvendelse af enkle specifikke redskaber, fortæller Sanne Løfberg og Lars Rubusch fra Harresø Have Kursuscenter 

Eghon Engelund tager fat i redskaberne livsglæde, ressourcer, visualisering, ansvar, mindset, cellekommunikation, meditation, afspænding, musik, regressionsterapi, chokterapi, healing, kost. 

Har du været udfordret i dit liv?

-Vil du også inspireres og høre et opløftende og livgivende foredrag, der henvender sig til mennesker, der er eller har været udfordret i deres liv f.eks. ved sygdom, livskriser, udfordringer på arbejde eller en almindelig nysgerrighed på, hvordan man kan løfte sig selv lidt mere i sit daglige liv. Der er meget inspiration om udvikling at hente i foredraget, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs, forklarer Sanne og Lars. 

Eghon Engelund er født i 1952 og arbejder til daglig med clairvoyance, afdødekontakt, clairvoyanceuddannelse, workshop og foredrag. Han har fulgt flere udviklingsforløb i clairvoyance og medieskab, han er uddannet dybdeterapeut med overbygning i dynamisk filosofi og tilbyder samtaleforløb med ressourceskabende målsætninger. Derudover er Eghon medindehaver af New Age Wisdom Center i Århus.