Forkæl dig selv med fede og spændende julegaver for over 28.000: Vores LokalAvis klar med digital julekalender

Når vi rammer 1. december er Vores LokalAvis klar med en rigtig sjov juleleg i form af en online julekalender. Her har gode butikker og erhverv i Give og omegn sponsoreret gaver for over 28.000 kroner, som du kan vinde blot ved at besvare spørgsmål af lokal karakter. 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

JULEKALENDER: Julemåneden nærmer sig med hastige skridt, og selvfølgelig er vi her hos Vores LokalAvis også i strålende julehumør. Faktisk så meget at vi i samarbejde med vores dygtige hjemmesideudbyder, Vestjysk Marketing, har fået lavet en digital julekalender, som kommer til at køre via vores hjemmeside fra fredag den 1. december. 

Konceptet er som følger: Julekalenderen består af 24 låger (surprise), og under hver låge gemmer der sig et spørgsmål, som relaterer til lokale forhold og personer her på Give-egnen.  

 Det er dette pop-up billede, du ser, når du åbner Vores LokalAvis på nettet. Klik på det, og du ryger ind på selve julekalenderen. Grafik: Vestjysk Marketing.

Popper op når du åbner hjemmesiden 

Selve julekalenderen popper frem, når du åbner Vores LokalAvis på nettet. Du kan så trykke på lågen for den pågældende dag, det vil sige: Er du inde på siden den 4. december, så er det låge 4, der kan åbnes. Klik på lågen, og så kommer der et spørgsmål frem med dertil hørende fire svarmuligheder.  

Ved hver svarmulighed er der et afkrydsningsfelt. Sæt krydset ud for det svar, du mener er korrekt. Skriv dit navn og din e-mail i felterne under svarmulighederne. Klik accepter og deltag – og vupti - så er du med i spillet om præmierne.  

Ude til venstre i billedet kan du se, hvem der er dagens gavesponsor. Når du har sendt dit svar afsted, ryger det ind i vores system, og vi udtrækker den dygtige og heldige vinder dagen efter. Vinderen får besked via mail – og så må der jubles.

 Her et eksempel på, hvordan der ser ud inde under en låge. Et spørgsmål med 4 svarmuligheder samt dagens gavesponsor. Grafik: Vestjysk Marketing

Håndværkere og smart tøj 

Præmierne er både rigtig fine, sjove og har en enorm spændvidde lige fra man kan vinde en håndværker i nogle timer til smart tøj og gavekort til butikkerne. 

Vi glæder os rigtig meget til at folde julekalenderen ud 1. december og håber naturligvis, at I deltager med stor fornøjelse. Vi synes selv, at det er en rigtig sjov gimmick, og vi har så stor tiltro til jer, kære læsere, at I uden problemer kan svare på de lokale spørgsmål. Ellers så spørger du bare din nabo.  

Og så er denne lille sjove digitale juleleg jo en rigtig fin mulighed for at sikre sig en ekstra julegave.

Rigtig god fornøjelse - og glædelig forhjul her fra Vores LokalAvis! 

Julekalenderen kan åbnes direkte hvis du KLIKKER HER: